Megalakult a Kodolányi János Egyetem Fenntartói tanácsa

Megalakult a Kodolányi János Egyetem Fenntartói tanácsa, melynek tagjai lokálisan és országosan is elismert gazdasági szakemberek, cégvezetők, akik elkötelezettek a helyi gazdaság, a helyben lévő munkaerő fejlesztése, erősítése érdekében.
2024.02.09. 11:06 |
Megalakult a Kodolányi János Egyetem Fenntartói tanácsa

A tanács elsődleges feladata, hogy az elkövetkező évekre meghatározza és koordinálja az egyetem stratégiáját és a XXI. századi munkaerőpiaci igényekhez alakítsa az egyeteme portfolióját.

A tanács első ülésén elfogadták az éves munkarendet és kijelölték a legfontosabb prioritásokat, amelyek mentén elindulhat az Egyetem közép- és hosszútávú stratégiai tervezése.

A tanács tagjai megismerhették a Kodolányi János Egyetem jelenlegi helyzetét és a tulajdonosváltás után meghozott koordinációs döntések pozitív eredményeit, beleértve az országos szinten is kiemelkedő új hallgatói létszámot,  amellyel az egyetemen tanulók összlétszáma már meghaladja a 3500 főt. A tanács tagjai már a tavasz folyamán újra üléseznek és konkrét javaslatokkal segítik az egyetem fejlődését.