Még kaphatóak bérletek és jegyek a Harmonia Albensisre

Csütörtökön este kezdődik a Harmonia Albensis. Az évek óta rendkívül népszerű, négyrészes templomi koncertsorozatra még lehet bérleteket váltani. Az első koncertre már most, a másodikra pedig csütörtöktől vásárolhatnak jegyeket a zenebarátok.
2019.07.03. 07:01 |

A Harmonia Albensis nyitó hangversenyét a Ciszterci templomban tartják július 4-én, csütörtökön 19.30 órától.

Az Esti imádság című esten Monteverdi: Vespro della Beata Vergine (Esti imádság a Boldogságos Szűz tiszteletére) című zeneművét hallhatjuk. Közreműködik: Jónás Krisztina, Ducza Nóra – szoprán, Bakos Kornélia – alt, Kéringer László, Korbász Viktor, Fodré Lajos – tenor, Jekl László – basszus, az Octovoice Énekegyüttes és a Savaria Barokk Zenekar, vezényel Németh Pál Liszt-díjas karmester.

A sorozat második koncertje július 11-én, csütörtökön 19.30 órakor kezdődik a Szent Sebestyén-templomban. A La Passione című esten többek között Miklós Erika Kossuth-díjas operaénekes lép a közönség elé.

A négy koncertet tartalmazó bérlet ára 6.400, a jegyár 2.200 forint. A nyitó koncertre már most, a másodikra pedig július 4-től, csütörtöktől lehet jegyeket váltani a Fehérvári Jegyirodában, a Vörösmarty Színházban, a zenekar jegyirodájában, valamint a www.arso.hu portálon.

Kultúra

 1. Fehérvári virágos pünkösd - nézze meg képeken milyen szép a Belváros

  Ha pünkösd, akkor virágok – a sokéves, szép hagyományt idén is megőrzi a város. A koronavírus-járvány okozta helyzetben kicsit másképp, de élvezhetjük a szépséges virágcsodák látványát a Fehérvári virágos pünkösd keretében. Nem lesz közös séta, és koncerteket sem hallgathatunk, de a város virágkötő mestereinek alkotásait idén is megcsodálhatjuk a hosszú hétvégén.

  2020.05.29.
 2. A félbeszakadt évad folytatásáról szól a következő szezon a Vörösmarty Színházban

  A koronavírus-járvány miatt "félbetört" évad folytatásáról szól majd a következő szezon a székesfehérvári Vörösmarty Színházban az intézmény igazgatója szerint.

  2020.05.29.
 3. Szoba Galéria - folytatódik a Köfém Művelődési Ház online tárlatainak sorozata

  Sörös Vera fazekas bemutatkozásával folytatódik a Köfém Művelődési Ház Szoba Galéria címmel indított sorozata. Az online kulturális összeállítással az intézmény kéthetente szerdán jelentkezik Facebook-oldalán. A következő rész június 3-án, szerdán 15 órától érhető majd el.

  2020.05.29.
 4. Fogom a kezed! – prózaíró és rajzpályázatot hirdetett a Szent István Művelődési Ház

  Fogom a kezed! címmel próza- és esszéíró, illetve rajzpályázatot hirdetett a Szent István Hitoktatási és Művelődési Ház. Az intézmény olyan alkotásokat vár, mellyel a gyerekek és a felnőttek bemutatják, hogy miként élték meg az elmúlt hetekben az együvé tartozásnak, az egymásra utaltságnak és egymás segítésének az élményét. 

  2020.05.28.

Lakossági tájékoztatás

Eseménynaptár

2020. Május
h
K
Sze
Cs
P
Szo
V

Székesfehérvár Topotéka