Márton Gábor távozik, a hétvégi bajnokira Szalai Tamás készíti fel a Vidit

Ahogy az MTK-tól elszenvedett vereség után várható volt, az utóbbi idők eredménytelensége edzőváltáshoz vezetett a MOL Fehérvár FC-nél. A klub honlapján közölte, hogy már nem Márton Gábor a vezetőedző. Utódjáról még nincs hír, a DVTK elleni szombati bajnokira az eddigi pályaedző vezetésével készül a csapat.
2021.02.17. 13:00 |

A tavaszi futballrajton ötgólos győzelmet aratott Újpesten a Vidi, azóta azonban nyeretlen maradt. A Kisvárda, a Kispest, a Ferencváros és az MTK legyőzte, a Mezőkövesddel döntetlent játszott. Ezzel már csak harmadik helyen áll a táblázaton. Az MTK elleni szombati vereség után Márton Gábor szavai már engedtek következtetni rá, hogy a vezetőedző vállalja a felelősséget. Most közleményben jelentették be, hogy távozik Fehérvárról.

"A mai naptól már nem Márton Gábor klubunk vezetőedzője, a szakemberrel hét hónap után - közös megegyezéssel - szerződést bontottunk. Segítői, Takács Lajos pályaedző és Victor Moore erőnléti edző is távoznak a Viditől. Márton Gábor júliusban vette át a vezetőedzői posztot, 28 tétmérkőzésen 13 győzelem, 8 döntetlen és 7 vereség volt a mérlege.

Márton Gábornak és segítőinek sok sikert kívánunk további pályafutásukhoz

A DVTK elleni bajnokira Szalai Tamás pályaedző készíti fel a csapatot és ő is irányít majd a szombati találkozón" - olvasható a molfehervarfc.hu honlapon.

Sport

 1. Szombaton megkezdődött a magyar rögbi bajnokság tavaszi szezonja!

  A Fehérvár Rugby Club Nagykőrösre utazott a jelenleg veretlen Honfoglalók csapatához. Bár kis létszámmal tudtak utazni, de elszánt volt a csapat hogy meglepjék fiatal ellenfelüket. Honfoglalók - FRC 66-14

  2021.03.08.
 2. Öngóllal lett meg a Vidi harmadik győzelme a Budafok ellen

  A kiesés ellen küzdő Budafok volt a MOL Fehérvár ellenfele az OTP Bank-liga 25. fordulójában, idegenben. Zivzivadze nagy góljával szerzett vezetést a Vidi, az első félidőben azonban egyenlített a 11-est is hibázó hazai csapat. A hajrában egy budafoki öngól döntötte el a meccset, harmadszor is legyőzték az újoncot a piros-kékek.

  2021.03.07.
 3. Kikapott Klagenfurtban, a Vienna Capitalsszal negyeddöntőzik a Volán

  A középszalasz utolsó mérkőzésén 4-2-es vereséget szenvedett a Klagenfurt otthonában a  Hydro Fehérvár AV19. Ezzel ötödikek letek a fehérváriak, és este az is eldőlt, hogy a rájátszásban a bécsi csapat otthonában kezdenek. Az első háromból senki nem választotta a Volánt.

  2021.03.07.
 4. Pakson is sima vereséget szenvedett az Alba Fehérvár

  Három hazai vereség után idegenben sem tudott javítani a fehérvári kosárcsapat. Bár az első negyed végén még vezettek Pakson Vojvodáék, szünetre már tetemes lett a hátrányuk, a harmadik negyedben pedig a harminc pontot is elérte. A végén felzárkózott, de öszességében simán kapott ki az Alba.

  2021.03.06.

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak