Már most megvásárolhatóak a 2022-es tavaszi bérlet a Vidi meccseire

Elkezdődött a 2022-es tavaszi bérletek értékesítése. Az elővásárlási időszak 2022. január 24-ig tart, őszi bérleteseink helyét eddig tartjuk fenn. Kérjük őszi bérleteseinket, hogy a bérletük megújításához hozzák majd magukkal a 2021-es őszi bérletüket!
2021.12.03. 19:21 |

A bérletvásárlás előnyös!

A bérlet megvásárlásának az előnyi: a jegyvásárláshoz képest 20% kedvezmény; Nem kell sorban állnod a mérkőzések előtt, gyorsabb bejutás és garantált ülőhely vár az OTP Bank Liga és MOL Magyar Kupa mérkőzéseken; 10% kedvezmény a VidiShopban és a vidishop.hu oldalon. (más kedvezménnyel nem vonható össze). Bérletvásárlási időszak: tavaszi szezonbelépőket február 18-ig vásárolhatjátok meg!

Elővásárlási időszak: Szurkolóink hűségét idén is jutalmazzuk! A 2021-es őszi bérleteseink számára újfent elővásárlási lehetőséget biztosítunk, hogy továbbra is a jól megszokott helyükről szurkolhassanak a csapatnak. Az elővásárlási időszak 2022. január 24-ig tart, ezen időszak alatt a stadion többi helyére is válthatók tavaszi bérletek.

A legfontosabb tudnivalók: Kérjük őszi bérleteseinket, hogy a bérletük megújításához hozzák majd magukkal a 2021-es őszi bérletüket! A bérletek a hazai rendezésű OTP Bank Liga és a MOL Magyar Kupa mérkőzésekre (az elődöntőig bezárólag) érvényesek. A MOL Magyar Kupa mérkőzéseken, illetve az esetleges jövőbeli járványügyi korlátozások esetén fenntartjuk a jogot, hogy nem a bérleten feltüntetett helyre biztosítjuk a belépést. Az új bérletek online is megvásárolhatók, a bérletmegújítás csak a VidiShopban lehetséges. A hatályos jogszabályoknak megfelelően a MOL Aréna Sóstóba érvényes védettségi igazolvánnyal és személyigazolvánnyal lehet csak belépni. Itt hívjuk fel a figyelmet, hogy az oltást igazoló papír, illetve a PCR-teszt nem jogosít belépésre, kizárólag a QR-kóddal ellátott plasztikkártyát, vagy annak telefonra letöltött alkalmazását fogják elfogadni! 18 éven aluli szurkolóink védettségi igazolvánnyal rendelkező kísérővel léphetnek a stadion területére!

Aranybulla emlékév 2022.

Nyitott tornatermek

Nyitott tornatermek

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak