Már most megvásárolhatóak a 2022-es tavaszi bérlet a Vidi meccseire

Elkezdődött a 2022-es tavaszi bérletek értékesítése. Az elővásárlási időszak 2022. január 24-ig tart, őszi bérleteseink helyét eddig tartjuk fenn. Kérjük őszi bérleteseinket, hogy a bérletük megújításához hozzák majd magukkal a 2021-es őszi bérletüket!
2021.12.03. 19:21 |

A bérletvásárlás előnyös!

A bérlet megvásárlásának az előnyi: a jegyvásárláshoz képest 20% kedvezmény; Nem kell sorban állnod a mérkőzések előtt, gyorsabb bejutás és garantált ülőhely vár az OTP Bank Liga és MOL Magyar Kupa mérkőzéseken; 10% kedvezmény a VidiShopban és a vidishop.hu oldalon. (más kedvezménnyel nem vonható össze). Bérletvásárlási időszak: tavaszi szezonbelépőket február 18-ig vásárolhatjátok meg!

Elővásárlási időszak: Szurkolóink hűségét idén is jutalmazzuk! A 2021-es őszi bérleteseink számára újfent elővásárlási lehetőséget biztosítunk, hogy továbbra is a jól megszokott helyükről szurkolhassanak a csapatnak. Az elővásárlási időszak 2022. január 24-ig tart, ezen időszak alatt a stadion többi helyére is válthatók tavaszi bérletek.

A legfontosabb tudnivalók: Kérjük őszi bérleteseinket, hogy a bérletük megújításához hozzák majd magukkal a 2021-es őszi bérletüket! A bérletek a hazai rendezésű OTP Bank Liga és a MOL Magyar Kupa mérkőzésekre (az elődöntőig bezárólag) érvényesek. A MOL Magyar Kupa mérkőzéseken, illetve az esetleges jövőbeli járványügyi korlátozások esetén fenntartjuk a jogot, hogy nem a bérleten feltüntetett helyre biztosítjuk a belépést. Az új bérletek online is megvásárolhatók, a bérletmegújítás csak a VidiShopban lehetséges. A hatályos jogszabályoknak megfelelően a MOL Aréna Sóstóba érvényes védettségi igazolvánnyal és személyigazolvánnyal lehet csak belépni. Itt hívjuk fel a figyelmet, hogy az oltást igazoló papír, illetve a PCR-teszt nem jogosít belépésre, kizárólag a QR-kóddal ellátott plasztikkártyát, vagy annak telefonra letöltött alkalmazását fogják elfogadni! 18 éven aluli szurkolóink védettségi igazolvánnyal rendelkező kísérővel léphetnek a stadion területére!

Sport

 1. Röplabda: utánpótlás eredmények, hét győzelemmel, négy vereséggel

  Öt korosztályos bajnokság küzdelmeiben voltak érdekeltek az ÉDRA-MÁV Előre különböző utánpótláscsapatai a mögöttünk hagyott hétvégén. Női NB II-es csapatunk fordulatos mérkőzésen maradt alul Veszprémben, ugyanakkor a férfiak legyőzték a Széchenyi Győrt. Az U19-es lányok két győzelmet és egy vereséget begyűjtve utazhattak haza Lovasberényből, a szuperminik pedig Tahitótfaluban mutatták meg, mit tudnak.

  2022.01.25.
 2. Jégkorong: magabiztos Titánok győzelem a Dunaújváros ellen!

  A Fehérvári Titánok jégkorongcsapata hétfőn a Dunaújvárosi Acélbikák együttesét fogadta a Raktár utcában. A Titánok az Erste Liga sorozatban a 10. helyen álltak, két ponttal megelőzve a Dunaújvárost. A fehérvári fiatalok magabiztos sikerükkel öt pontra növelték az előnyüket.

  2022.01.24.
 3. Hiába, a sport már csak ilyen…

  Hogy miért mondhatjuk ezt? Most azért, mert nagy meglepetésre a jégkorong Magyar Kupa döntőjében Székesfehérváron nem a toronymagasan esélyesnek mondott Hydro Fehérvár AV19 nyerte a finálét, hanem a nem túl hosszú múlttal rendelkező DEAC csapata. 

  2022.01.24.
 4. Röplabda: sima MÁV Előre-Bericap győzelem a Budaörs ellen

  A MÁV Előre SC-Bericap hNB I-es női röplabdacsapata három szettben aratott győzelmet aratott a Budaörsi DSE-Emericus ellen, a női NB I Liga alapszakasz legutóbbi fordulójában. A fehérváriak sikeréhez egy pillanatnyi kétség nem fűződhetett.

  2022.01.24.
Nyitott tornatermek

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak