Licitre bocsátotta spanyol kupagyőztes mezét és cipőjét Hanga Ádám

Földes Panni extrém koraszülött kislány rehabilitációjának támogatása érdekében licitre bocsátotta a spanyol kupagyőztes mezét és cipőjét Hanga Ádám, amelyet a Barcelona színeiben a Real Madrid elleni meccsen viselt. A sztárkosaras, aki egykor az Alba Fehérvár játékosa volt, Panni barcelonai műtétéhez és az azt követő rehabilitációhoz szeretne hozzájárulni az aukción befolyt összeggel.
2021.03.27. 10:48 |

A licit április 2-ig tart a sportoló Facebook-oldalán.

„Véletlenül jutott tudomásomra Pannika története, és azonnal úgy éreztem, hogy segítenem kell. Földes Panni extrém koraszülött, emiatt az élete első éveiben egy hajszálon múlott az életben maradása. De Pannika nagy küzdő, talán a legnagyobb, akit valaha láttam, így számtalan műtéten átesve, és minden valószínűséget felrúgva ma már képes járni segédeszközökkel, és folyamatosan fejlődik.

Most viszont egy különleges beavatkozás segítségével, amit csak itt, Barcelonában végeznek, valamint az azt követő rehabilitációs programmal Pannika képes lehet segédeszközök nélkül is járni, és folytatni útját előre!

Hogy az ehhez szükséges keretet biztosítani tudjuk, felajánlottam a Pöttöm Panni Mosolyáért Alapítványnak azt az aláírt mezt és cipőt, ami a spanyol kupagyőzelmet jelentő Real Madrid Basket – FC Barcelona Basket mérkőzésen volt rajtam. Az alapítvánnyal karöltve aukcióra bocsátjuk, és a befolyó összeget a műtétre és az azt követő, költséges rehabilitációra fordítjuk.” – adta hírül Facebook-oldalán Hanga Ádám, a Barcelona sztárjátékosa.

Az adományokat a Pöttöm Panni Mosolyáért Alapítvány számlaszámára (Otp Nyrt 11722010-21451803, IBANHU651172201021451803000000 00, PayPal: paypal.me/pottompannimosolya) várják, a közleményben ADOMÁNY szó megjelölésével.

Az aukcióra bocsátott tárgyakra külön-külön lehet ajánlatokat tenni a sportoló oldalán, az eredeti poszt alatt egészen április 2-án, pénteken 12 óráig. A licit 100.000 forintról indul.  Panni és szülei természetesen minden segítségnek örülnek, így arra is van lehetőség, hogy az aukción kívül támogassák a kislány kezelését.

Sport

 1. "Szokásos" sima Vidi-győzelem az Újpest ellen a bajnokságban

  Harmadszor játszott a szezonban az Újpesttel a Mol Fehérvár, és akárcsak az első két alkalommal, ezúttal is kiütéssel verte ellenfelét. Szabics Imre első hazai meccsén Nikolics és Petrjak is duplázott, így 4-0-ra nyert a Vidi, amely csütörtökön a Magyar Kupa elődöntőjében játszik legközelebb.

  2021.04.10.
 2. Egy ponttal kapott ki a Szolnoktól az Alba a kupa negyeddöntőjében

  A kosárlabda Magyar Kupa nyolcas döntőjének első mérkőzését játszotta Budapesten az Alba Fehérvár és a Szolnoki Olaj. Végig szoros volt a csata, az utolsó negyedben is felváltva vezettek a csapatok. A végjátékból a kevesebbet hibázó és szerencsésebb Szolnok jött ki jobban, így az Alba nem jutott be a négy közé.

  2021.04.07.
 3. Oda a bizalom: váratlanul kirúgta Antti Karhulát a Hydro Fehérvár AV19

  Nemrég még arról nyilatkoztak a fehérvári hokicsapat vezetői, hogy a jövőben is az idei edzői stáb folytatja a munkát a Volánnál. A Magyar Kupa döntője után azonban "bizalomvesztés" alakult ki Antti Karhulával szemben, így immár azt jelentették be, hogy a finn edző távozik Fehérvárról.

  2021.04.06.
 4. Gól nélküli döntetlennel mutatkozott be a Vidi kispadján Szabics Imre

  A Kisvárda otthonában játszotta első mérkőzését a válogatott szünet után a bajnokságban a Mol Fehérvár. Az új vezetőedző, Szabics Imre bemutatkozása is volt a meccs, amelyen az első félidőben emberhátrányba került a Vidi, Fiola kiállítása után. A hazaiak nem tudták kihasználni a létszámfölényt, a fehérváriaknak pedig nem volt komoly helyzetük, így gól nélkül ért véget a találkozó.

  2021.04.04.

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak