Lerobbanó autó okozta emberhátrányban is helytálltak a fehérvári rögbisek Szentesen

Szentesen mérkőzött a legutóbbi fordulóban a Fehérvár Rugby Club NB II-es férficsapata. Az első félidőt technikai gondok miatt (lerobbant az autójuk) 12 fővel tudták elkezdeni a fehérváriak 15 fő ellen. Az első negyedórában még így is tudták tartani a védekezést, de az emberhátrányt kihasználva több célt is tudott szerezni a Szentes. Szekerce - Fehérvár Rugby Club 50-31.
2021.04.28. 16:53 |

Molnár Barna szerezte az első fehérvári célt a mérkőzésen, aki Czifrus Richárd át törésse után kapta a passzt. A második cél egy kezdődrúgásbol előre ejtett labdából érkezett, amit Bódis Bence meg is szerzett, egyből passzolt Molnár Barnának aki áttörte a vonalat és célpasszt adott Lucas Jungnak.

A harmadik célt Csörgei István hatalmas szólóval szerezte meg, Czifrus Richárd két jutalmat értékesített.
Az emberhátrány ellenére végig higgadt tudott maradni a csapat, a védekezés az emberhátrány ellenére kemény és fegyelmezett volt. A félidőben öt ponttal a Szekerce vezetett.

Második félidőben kiegészült a Fehérvár Rugby Club, ám az első félidő emberhátránya következtében a csapat elfáradt a végére, ennek ellenére szereztek még két célt Molnár Barna jóvoltából, azonban jöttek a hibák is. Az utolsó célt a hazaiak szerezték az utolsó percben, ezzel beállítva az 50-31-es végeredményt.

Az előrelépés a csapatjátékban megkérdőjelezhetetlen, a két új játékos is remekül debütált a csapatban, a 16 éves Szűcs Máté és Németh Patrik személyében.

Csapatképen a Fehérvár Rugby Club NB II-es csapata, vezetőedző: Antal Benjamin

Sport

 1. Az élvonaltól búcsúzó Diósgyőr otthonában zárja a szezont vasárnap a MOL Fehérvár FC

  Május 9-én, vasárnap 17:30 órakor a már kiesett DVTK otthonában játssza a 2020-2021-es bajnoki szezon utolsó mérkőzését a Vidi.

  2021.05.07.
 2. Labdarúgó válogatott: öt Vidi-játékos van a bő EB-keretben

  Marco Rossi szövetségi kapitány kihirdette a részben hazai rendezésű labdarúgó Európa-bajnokságra készülő magyar válogatott bő, 30 fős keretét. A két csoportmeccsét is Budapesten játszó nemzeti csapat Ausztriában edzőtáborozik, majd két felkészülési meccset is játszik. A keretben Bolla, Fiola, Hangya, Nego és Nikolics személyében öt Mol Fehérvár-játékos szerepel.

  2021.05.06.
 3. Elkezdődött az atlétikai versenyszezon - az U16 és U14 korosztály sikerei a Bregyóban

  A legfiatalabb versenyzők, a 12-13 és a 14-15 évesek területi kvalifikációs versenyével elstartolt az atléták versenyszezonja. Az ARAK fiataljai hazai pályán bizonyítottak, számolatlanul értek el egyéni csúcsokat, amelyekért nem maradt el az arany, ezüst és bronzérem sokasága.

  2021.05.04.
 4. Kettős emberhátrányban, hosszabbításban kapott ki a Vidi a Magyar Kupa döntőjében

  2019 után játszott ismét Magyar Kupa-döntőt a Mol Fehérvár, az ellenfél ezúttal az Újpest volt. A bajnokságban rendre kiütötte a lilákat a Vidi, ezúttal az első félidőben egyik csapat sem tudott betalálni. Helyzet alig volt a második játékrészben, de az utolsó percben, majd a hosszabbításban is kiállítottak egy fehérvárit, végül pedig egy jól eltalált lövés döntött az Újpest javára.

  2021.05.03.

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak