Lenullázta és először győzte le a Budapest Wolvest a Fehérvár Enthroners

A HFL idei harmadik fordulójában a Budapest Wolves ellen játszott hazai pályán a fehérvári amerikai futball-csapat. A sportág hazai nagyágyúja ellen korábban soha nem sikerült nyerni, most azonban magabiztosan, 26-0-ra verte a fővárosiakat a Koronázók csapata.
2021.06.05. 20:00 |

Wolves támadással indult a mérkőzés, és az első sikeres first down után puntolnia kellett a wolvesnak, az egész mérkőzésen kiválóan teljesítő Horváth Péter azonban blokkolni tudta és az ihletett állapotban játszó Jebrai Regan kaparintotta meg és hordta vissza a labdát, 6-0 s vezetést szerzett a Fehérvár.

Az egész csapaton látszott hogy borzasztóan akarja a győzelmet, hiszen korábban még soha nem sikerült a Farkasokat két vállra fektetnie a Koronázóknak. Ennek megfelelően elképesztő tempót diktált a hazai alakulat, Erős Márk futásával máris 12-0 állt a táblán. A Fehérvári defense egész mérkőzés alatt óriási nyomást helyezett Bencsics Márkra, aki hibázott is, Zilai János hordta vissza az interceptiont, 18-0 val zárták a csapatok az első félidőt.

A szünet után többször is cserélt gazdát a labda, váltották egymást az offensek, pont azonban a harmadik negyedben nem született. Az utolsó negyedben Erős Márk remek passzát váltotta TD re Rashad Still, a ketpontos kísérletnél pedig Tóth Nándor elkapása volt sikeres. Ezzel ki ia alakult a 26-0-ás végeredmény. Összességében ezzel a különbséggel is megérdemelt az Enthroners siker a rekordbajnok ellen, a Koronázók borzasztóan akarták a győzelmet és ez most végre sikerült is a csapatnak Pihenni azonban nincs idő, folytatás jövő héten a Győr Sharks ellen!

Sport

 1. Demeter Bence világbajnok lett a magyar férfi öttusa válogatottal!

  A kairói világbajnokság ferfi versenye dupla magyar sikert hozott: Marosi Ádám és a Marosi, Demeter, Bereczki összetételű csapat is aranyérmes lett. A Volán Fehérvár versenyzője, Demeter Bence egyéniben kilencedik helyen végzett.

  2021.06.13.
 2. Újabb győzelmével már biztosan Hungarian Bowl-résztvevő a Fehérvár Enthroners

  Ismét legyőzte a Győr Sharks csapatát a Fehérvár Enthroners, ezúttal 28-7-re. Ezzel eldőlt, hogy a hazai ameikai-futball liga döntőjében a fehérváriak lesznek az egyik résztvevők. Másodszor jutott be a Hungarian Bowlba az Enthroners.

  2021.06.12.
 3. Csapatban ezüstérmes lett Alekszejev Tamara az öttusa világbajnokságon

  A Kairóban zajló világbajnokság női döntője a pénteki vívással kezdődött, ebben remekelt az Alba Öttusa versenyzője, Alekszejev Tamara. A szombati folytatásban az úszás után még harmadik helyen állt, lovaglásban és a laser-runban viszont többen is jobbak voltak. A magyar versenyzők közül Gulyás Michelle harmadikként zárt, ezzel olimpiai kvótát szerzett. Csapatban második lett a magyar válogatott.

  2021.06.12.
 4. Sportos, játékos táborba várja a gyerekeket a Videoton Baráti Kör Egyesület

  Három turnusból álló nyári tábort szervez a Videoton Baráti Kör Egyesület. Sportos, játékos programokkal várják a focizni, mozogni szerető gyerekeket júniusban és júliusban a Vörösmarty Mihály Általános Iskolában.

  2021.06.11.
Nyitott tornatermek

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak