Lenke meséi - könyves gyermekfoglalkozás hétfőnként a Már Vártalakban

Január 23-tól minden hétfőn megrendezi új, könyves gyermekfoglalkozását a Már Vártalak. A 6-10 éves korosztály számára egyórás, interaktív előadásokon mutatják be a könyvek világát.
2023.01.23. 07:32 |
Lenke meséi - könyves gyermekfoglalkozás hétfőnként a Már Vártalakban

Új, interaktív gyermekprogramot hirdetetett a Már Vártalak kávézó, Lenke meséi címmel.

A január 23-án, hétfőn 16.30 órától megrendezésre kerülő kreatív foglalkozáson a gyerekek minden héten együtt olvashatnak, játszhatnak vagy alkothatnak, miközben megismerkedhetnek a könyvek világával. Lenke, a foglalkozások főhőse ugyanolyan kislány, mint bármely résztvevő gyermek, azzal a különbséggel, hogy hisz a könyvek varázserejében, segítségükkel pedig bemutatja kedvenc történeteit a legkisebbeknek.

A foglalkozás díja alkalmanként 1500 forint. Jelentkezni és érdeklődni a 06-20-230-63-83-as telefonszámon, Farkas Júlia foglalkozásvezetőnél lehetséges.

Fehérvári színes

 1. Győzelemre születtek!

  Megelevenedett a történelem pénteken délelőtt a Pákozdi Katonai Emlékparkban. A pákozd-sukorói csata 175. évfordulója alkalmából rendezett ünnepségen Novák Katalin köztársasági elnök és a honvédelmi miniszter, Szalay-Bobrovniczky Kristóf megkoszorúzta a csata emlékoszlopát. A megemlékezést követően a honvédelmi napra a vármegyéből érkezett általános és középiskolások megnézték az erre az alkalomra készült „Győzelemre születtek” szabadtéri diákszínpadi előadást.

  2023.09.29.
 2. Harry Potter kvíz Fehérváron!

  Érdemes felfrissíteniük tudásukat a Harry Potter univerzum rajongóinak, akik október 2-án, hétfőn este a Tres Hermanos mexikói étteremben adhatnak számot tudásukról. A szervezők 2-5 fős csapatok jelentkezését várják.

  2023.09.29.
 3. Milyen legyen a Virágóra?

  Minden évben nagy érdeklődés övezi a Virágóra következő évi terveit, ám gyakran elhangzik az a kritika is, hogy a régi órák sokkal szebbek, látványosabbak voltak, és jó lenne azokat megvalósítani újra. A kérdéskörről korábban a város polgármestere is posztolt közösségi oldalán, most pedig a Városgondnokság kertészeti divízióvezetője is elmondta azokat a lehetőségeket, amikhez igazodniuk kell a kertészeknek.

  2023.09.29.
 4. Ássunk le a gyökerekig!

  Vasárnap Ássunk le a gyökerekig! címmel folytatódik a Szent István Király Múzeum gyógynövénygyűjtő túrája. A résztvevők ezúttal az őszi gyökérásás alkalmából Csalán gyűjthetnek be hasznos gyökereket és őszi terméseket.

  2023.09.29.