Legyőzte a Fehérvár Enthroners a Győrt a HFL szezonnyitó meccsén

Szünetben még csak 7-7-es döntetlenre állt a fehérvári amerikai futball-csapat a Takarodó úton a Győr Sharks ellen, de a második félidőben felőrölte ellenfelét. Végül magabiztos, 35-14-es Enthroners-siker született. A mérkőzést a védettségi igazolvánnyal rendelkező érdeklődők a helyszínen nézhették meg a First Fielden.
2021.05.01. 18:21 |

Az első félidőben remek játékkal rukkolt elő a Győr és a vezetést is megszerezte az első, csaknem 8 perces drive-jából a csapat. Bergeron ugyan egyenlített, de az első félidőben gyakorlatilag alig volt a labda a Koronázóknál, az órát is jól menedzselve meggyőző teljesítményt nyújtott Boda Gábor együttese.

A második félidőben aztán összeszedte magát a fehérvári együttes és Bergeron valamint Tóth Nándor  pontjaival megnyugtató előnyre tett szert a hazai csapat. Egy óriási védelmi hibából ugyan szépített a Sharks, azonban az utolsó szó az Enthronersé és Stillé volt, aki kialakította a 35-14-es végeredményt.

Érződött mindkét csapaton az idényeleji forma, a Fehérváron pedig a csaknem huszonkét hónapos meccshiány, de kifejezetten élvezetes mérkőzést játszott egymással a két csapat a ragyogó napsütésben. Az Enthroners számára folytatás két hét múlva a Budapest Cowbells otthonában.

Fotó: facebook.com/fehervarenthroners

Fehérvár Enthroners - Győr Sharks 35-14

Sport

 1. Labdarúgó válogatott: öt Vidi-játékos van a bő EB-keretben

  Marco Rossi szövetségi kapitány kihirdette a részben hazai rendezésű labdarúgó Európa-bajnokságra készülő magyar válogatott bő, 30 fős keretét. A két csoportmeccsét is Budapesten játszó nemzeti csapat Ausztriában edzőtáborozik, majd két felkészülési meccset is játszik. A keretben Bolla, Fiola, Hangya, Nego és Nikolics személyében öt Mol Fehérvár-játékos szerepel.

  2021.05.06.
 2. Az élvonaltól búcsúzó Diósgyőr otthonában zárja a szezont vasárnap a MOL Fehérvár FC

  Május 9-én, vasárnap 17:30 órakor a már kiesett DVTK otthonában játssza a 2020-2021-es bajnoki szezon utolsó mérkőzését a Vidi.

  2021.05.06.
 3. Elkezdődött az atlétikai versenyszezon - az U16 és U14 korosztály sikerei a Bregyóban

  A legfiatalabb versenyzők, a 12-13 és a 14-15 évesek területi kvalifikációs versenyével elstartolt az atléták versenyszezonja. Az ARAK fiataljai hazai pályán bizonyítottak, számolatlanul értek el egyéni csúcsokat, amelyekért nem maradt el az arany, ezüst és bronzérem sokasága.

  2021.05.04.
 4. Kettős emberhátrányban, hosszabbításban kapott ki a Vidi a Magyar Kupa döntőjében

  2019 után játszott ismét Magyar Kupa-döntőt a Mol Fehérvár, az ellenfél ezúttal az Újpest volt. A bajnokságban rendre kiütötte a lilákat a Vidi, ezúttal az első félidőben egyik csapat sem tudott betalálni. Helyzet alig volt a második játékrészben, de az utolsó percben, majd a hosszabbításban is kiállítottak egy fehérvárit, végül pedig egy jól eltalált lövés döntött az Újpest javára.

  2021.05.03.

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak