Lángoló kamiont oltottak kedden a székesfehérvári tűzoltók

Árokba hajtott és kigyulladt egy vashulladékot szállító nyerges vontató kedden délután a 8-as főút Csórt elkerülő szakaszán.
2023.09.13. 09:58 |
Lángoló kamiont oltottak kedden a székesfehérvári tűzoltók

A nyerges vontató teljes terjedelmében égett, és az aljnövényzet is meggyulladt körülbelül száz négyzetméteren.

A lángokat a Fejér vármegyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett a székesfehérvári hivatásos tűzoltók fojtották el.

A sofőr az arra haladó autósok segítségével időben ki tudott szállni a vezetőfülkéből, nem sérült meg. Az oltásról videó is készült:

Kék hírek

 1. A biztonsági öv életet ment

  Öv nélkül, ittas sofőr autójában? Ennek soha nem lehet jó vége! Hiába a szép szó, hiába a dorgálás… még mindig sokan ülnek úgy autóba – akár a volán mögé, akár utasként –, hogy nem csatolják be a biztonsági övet! Írja a rendőrség honlapján.

  2023.11.28.
 2. Kényszerleszállás Úrhidán

  Kényszerleszállást hajtott végre egy kisrepülőgép a Fejér vármegyei Úrhidán. A repülőtér közelében egy szántóföldön ért földet a sportrepülő, fedélzetén a pilótával és utasával. A hatvanegy éves és a harminchárom éves férfiakat a mentők kórházba szállították.

  2023.11.21.
 3. Vigyázzon a jelszavaira!

  A rendőrséggel együtt az Önkormányzat is felhívja a figyelmet a kiberbűnőzés és a csalók elleni védekezésre. Mindkét esetben fontos, hogy fokozott figyelmet fordítsunk személyes adataink, jelszavaink védelmére és a csalási szándékot, bűncselekményt azonnal jelentsük.

  2023.11.21.
 4. Tűz a Köfém Öntödében

  Szombaton este 7 óra körül keletkezett tűz az Arconic - Köfém Öntöde Forgács Olvasztó kemencéjének tetején, a lángokat a helyi és a városi tűzoltók segítségével sikerült eloltani. Az érintett épületet sikerült az Arconic dolgozóinak épségben elhagynia. Székesfehérvár polgármestere közösségi oldalán számolt be arról, hogy a lakosság és város nincs és nem is volt veszélyben, és mondott köszönetet az oltásban résztvevőknek.

  2023.11.11.