Kosárlabda: pénteken Alba Fehérvár-Duna Aszfalt DTKH Kecskemét mérkőzés

Kettő-három. Ez nem egy konkrét mérkőzés eredménye, hanem az Alba Fehérvár férfi kosárlabdacsapatának 5 forduló utáni mérlege a Tippmix férfi kosárlabda NB I-ben.
2021.10.14. 14:56 |

Pénteken 18 órakor a Kecskemét legénysége látogat el a Gáz utcába.

A fehérváriak idegenben kétszer kaptak ki, míg egy alkalommal itthon a Falco Szombathely volt jobb náluk. Legyőzték idegenben a Paksot, itthon a Nyíregyházát. Ettől bizonyára többet vártak a csapat játékosai, vezetői, de eddig Fortuna sem fogta a kezüket, hiszen sérülések és betegségek akadályozták meg őket a jobb szereplésben.

Pénteken a Kecskemét jön Székesfehérvárra. Az alföldi együttes jelenleg az 5. helyen áll, 3 győzelemmel, két vereséggel, míg az albások a fentebb jelzett mérleggel a tizedikek. Legutóbb a fehérváriak Pécsen szenvedtek 103-99-es vereséget, míg a Duna Aszfalt DTKH Kecskemét otthon győzte le szintén szoros csatában az Oroszlány csapatát 74-72-re. A Kecskemét legjobbja akkor Militunovic volt 17/9 ponttal, őt követte Dramicanin 16/12, és Pollard 15/3. Az öt légiósuk közül négyen a déli szomszédjaink vonalából érkeztek a Hírös városba (az említetteken kívül Jaramaz és Karahodzic), míg Pollard amerikai. Őket erősíti a volt fehérvári Wittman Krisztián is.

Két nagyjából egyforma eredményekkel rendelkező társulat feszül egymásnak péntek este, itt a lehetőség a fehérvári siker után a helycserére. Ha Vojvoda teljesen meggyógyul, ennek nagy a valószínűsége.

Majd meglátják!

Sport

 1. Harmadszor győzte le a Volán a Villachot a szezonban

  A vasárnapi hosszabbításos vereség után kedd este hosszabbításban nyert a Hydro Fehérvár AV19. A Villach ellen idegenben a rendes játékidőben nem született döntés, a ráadásban Sarauer ütötte a győztes gólt. A Villach ellen ez már a harmadik győzelme volt a Volánnak az alapszakaszban. Villach - Hydro Fehérvár AV19 2-3 h.u.

  2021.10.26.
 2. Csak megszorongatni tudták a vasutas csapat ifjai esélyesebb ellenfelüket

  Két mérkőzést játszott a Buzek László Országos Serdülő Bajnokságban az ÉDRA-MÁV Előre U17-es fiú korosztálya, amely előbb kiélezett mérkőzésen kapott ki 3:2-re a házigazda Dág KSE-től, majd az éllovas Kecskeméti ESI ellen három játszmában maradt alul.

  2021.10.25.
 3. XVIII. Fehérvár-Böllhoff nemzetköri rapid sakkverseny a megyeszékhelyen

  Október 23.-án rendezte a Fejér Megyei Sakkszövetség a nemzetközi nyílt Fehérvár-Böllhoff rapid versenyt a Novotel Hotelben.

  2021.10.25.
 4. Győztes debütálás a VOK-ban, nyert a MÁV Előre női és férfi csapata is

  Jól sikerült a kettős röplabdameccs Fehérváron! Megnyerte idei első hazai bajnokiját a MÁV Előre-Bericap a női röplabda NB I Liga alapszakaszban. Az immáron a Jáky iskola helyett a Videoton Oktatási Központban szereplő csapat három szettben múlta felül a DSZC-Eötvös DSE-t. A férfiak pedig második bajnokijukon ugyanilyen arányban verték a Rákosmente csapatát a VOK-ban.

  2021.10.25.
Nyitott tornatermek

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak