Körmendről és Kecskemétről is centert igazolt az Alba Fehérvár

Múlt héten vált hivatalossá, hogy Lóránt Péter négy év után távozik Fehérvárról, most pedig bejelentették, hogy a korábbi válogatott center helyére másik válogatott érkezik. Csorvási Milán visszatér az Albába, és szintén leigazolta a klub a kecskeméti Molnár Mártont.
2019.06.24. 13:36 |

Három éve távozott az Albától Csorvási Milán, aki egy bajnoki ezüstöt nyert 2016-ban a fehérváriakkal. Azóta Körmednen játszott, idén ott is ezüstérmes lett, most pedig két évre ismét aláírt Székesfehérvárra. A 31 éves, 208 centi magas center lesz elsősorban hivatott pótolni a távozó csapatkapitányt, Lóránt Pétert. De nem lesz egyedül a palánk alatt, mert a 25 éves, szintén 208 centiméter magas Molnár Márton is érkezik Kecskemétről, ő egy évre írt alá az Albához.

"Mivel a palánk alatt erősítenünk kellett, nagyon örülünk, hogy két, válogatott szintű kosárlabdázóval sikerült megállapodnunk. A két játékos egyértelműen erősítést jelent, sokat segíthetnek céljaink megvalósításában. Miután a hazai mezőny két, egyértelműen meghatározó centere érkezik hozzánk, ezért külföldi játékos megszerzésén ezen a poszton nem gondolkodunk. Természetesen tárgyalunk magyar és külföldi játékosokkal, rövidesen újabb sportolók érkezését jelentjük be" – mondta Simon Balázs ügyvezető a klub honlapján.

Sport

 1. Kettős győzelemmel lépne tovább az Európa-ligában a MOL Fehérvár FC

  Az első részfeladatot pazarul abszolválták múlt héten a fehérváriak, hiszen kiütéses 5-1-es győzelmet arattak az Európa-liga első selejtezőkörének nyitányán a montenegrói Zeta Golubovci otthonában. A csütörtöki, felcsúti visszavágón is a győzelem a cél.

  2019.07.17.
 2. Tizenkét fehérvári érem az atlétikai újonc és serdülő Ob-ról

  A 13-15 évesek országos bajnokságával zárult az korosztályos atlétikai nyári pályabajnokságok sorozata. Az ARAK atlétái az elmúlt évekhez hasonlóan kiemelkedően szerepeltek: 6 arany, 3 ezüst, 3 bronzéremmel tértek haza Győrből, a sportág legnagyobb létszámú bajnokságáról.

  2019.07.16.
 3. A MÁV Előre SC röplabdázóinak sikereihez gratuláltak a Városházán

  A MÁV Előre SC NBI-be feljutott női, és az idei szezont szintén szép eredménnyel záró férfi röplabdázókat fogadta Székesfehérvár polgármestere pénteken a Városházán. Cser-Palkovics András a találkozó előtt egyeztetett a sportvezetőkkel a következő szezont érintő feladatokról, majd a Díszteremben gratulált, és köszönte meg a csapatok tagjainak az elmúlt időszakban nyújtott teljesítményt.

  2019.07.13.
 4. Kiütötte az FK Zetát a MOL Fehérvár, eldőlt a párharc az első meccsen

  Nem hagyott kétséget a Vidi, hogy melyik a jobb csapat: az Európa-liga első selejtező körében idegenben is öt gólt rúgott és simán nyert. Nego mesterhármasa már az első félidő első felében padlóra küldte a Zetát, a végén Juhász és Huszti is betalált. FK Zeta - MOL Fehérvár 1-5.

  2019.07.11.

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak