Körmendről és Kecskemétről is centert igazolt az Alba Fehérvár

Múlt héten vált hivatalossá, hogy Lóránt Péter négy év után távozik Fehérvárról, most pedig bejelentették, hogy a korábbi válogatott center helyére másik válogatott érkezik. Csorvási Milán visszatér az Albába, és szintén leigazolta a klub a kecskeméti Molnár Mártont.
2019.06.24. 13:36 |

Három éve távozott az Albától Csorvási Milán, aki egy bajnoki ezüstöt nyert 2016-ban a fehérváriakkal. Azóta Körmednen játszott, idén ott is ezüstérmes lett, most pedig két évre ismét aláírt Székesfehérvárra. A 31 éves, 208 centi magas center lesz elsősorban hivatott pótolni a távozó csapatkapitányt, Lóránt Pétert. De nem lesz egyedül a palánk alatt, mert a 25 éves, szintén 208 centiméter magas Molnár Márton is érkezik Kecskemétről, ő egy évre írt alá az Albához.

"Mivel a palánk alatt erősítenünk kellett, nagyon örülünk, hogy két, válogatott szintű kosárlabdázóval sikerült megállapodnunk. A két játékos egyértelműen erősítést jelent, sokat segíthetnek céljaink megvalósításában. Miután a hazai mezőny két, egyértelműen meghatározó centere érkezik hozzánk, ezért külföldi játékos megszerzésén ezen a poszton nem gondolkodunk. Természetesen tárgyalunk magyar és külföldi játékosokkal, rövidesen újabb sportolók érkezését jelentjük be" – mondta Simon Balázs ügyvezető a klub honlapján.

Sport

 1. Hétvégén két hazai mérkőzéssel folytatja a pontvadászatot a Hydro Fehérvár AV19

  A Hydro Fehérvár AV19 számára hétvégén két hazai mérkőzéssel folytatódik az Erste Bank Eishockey Liga versenysorozata. Szeptember 21-én, szombaton 17:30 órakor a Dornbirn Bulldogs, míg vasárnap, ugyancsak 17:30 órai kezdettel a HC TWK Innsbruck látogat a Raktár utcába.

  2019.09.20.
 2. Egerben játssza az idei szezon első Magyar Kupa mérkőzését a Vidi szombaton

  Az Eger SE lesz a címvédő MOL Fehérvár FC első ellenfele a Magyar Kupa 2019-2020-as kiírásában, szeptember 21-én, szombaton 11:45 órakor a Szentmarjay Tibor Városi Stadionban. A mérkőzésre szóló belépőket meccsnapon, a helyszínen lehet majd megvásárolni. A jegyek egységesen 500 forintba kerülnek. "Bajnoki címre és Magyar Kupa-trófeára törünk, ehhez az első lépés az, hogy Egerben győzedelmeskedjünk" - emelte ki Kovács István.

  2019.09.20.
 3. Két röplabdatornát is rendeznek a hétvégén Székesfehérváron

  Szombaton és vasárnap a MÁV Előre női és férfi röplabdacsapata is hazai környezetben játszik egy-egy felkészülési tornán. A három helyszínen zajló mérkőzésekkel két legendás fehérvári sportemberre emlékeznek, immár hagyományosan a röpisek.

  2019.09.19.
 4. Csapatban ezüstöt, egyéniben négy aranyat szereztek a Varkocs harcosai Kiskunhalason

  Egészen kiválóan kezdték a versenyszezont a Varkocs György Box Club ökölvívói; Turós Arnold, vezetőedző tanítványai a kiskunhalasi Testvérvárosok Kupáján a csapatversenyben ezüstérmet szereztek és egyénileg is remekeltek, négy arany, egy ezüst, egy bronzérmet szereztek. Tóth Adrián, Nagy Evelin és Lénárt Péter is tornagyőzelemmel tértek haza.

  2019.09.19.

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak