Kígyótortával és táncos flashmobbal zárta az évet a Németh László Általános Iskola

A jubileumi év zárórendezvényére került sor szerdán a 40 éves Németh László Általános Iskolában, ahol kihirdették a városismereti verseny eredményét is. A nyári szünet előtt a diákokat édes meglepetés is várta egy kígyót formázó torta alakjában.
2019.06.12. 15:05 |

Ollé Ferencné, a Németh László Általános Iskola igazgatója elmondta, hogy az iskola múlt héten vehette át a "Magyarország legsportosabb tanintézménye" oklevelet.

Az ünnepségen kihirdették a városismereti verseny eredményét is. Ollé Ferencné igazgató kiemelte, minden ember számára fontos, hogy ismerje annak a városnak a múltját, ahol él, ezért is választották azt, hogy a jubileumi év legutolsó megmérettetése egy városismereti verseny lesz. Első helyezést ért el az alsósok közül a 3. D osztály csapata, míg a felsősök között 6. D csapata volt a legügyesebb.

Az ünnepségen részt vett Dr. Horváth Miklósné és Molnár Tamás önkormányzati képviselő is, akik a torta szétosztásában is segítettek.

Ollé Ferencné, a Németh László Általános Iskola igazgatója az ünnepségen elmondta, hogy az iskola múlt héten vehette át a "Magyarország legsportosabb tanintézménye" oklevelet  a Kihívás Napján nyújtott teljesítményéért, ennek kapcsán köszönetet mondtak Harsági Zsolt testnevelő tanárnak is.

A díjátadókat követően egy közös táncot adott elő az iskola diáksága és tanári testülete, majd jelképesen felvágták a 625 szeletes, „kígyós” tortát.

Fehérvári színes

 1. Virágözön - kannarózsák és begóniák színezik a Kossuth-udvart

  Az Órajáték mellett pompás egynyári virágözön színezi a teret, begóniákkal, kannarózsával és kúpvirággal. A Pelikán-udvar felé pedig egy évelős-örökzöldes-lombhullatós-díszcserjés ágyás mellett sétálhatunk el, ami zsályával, levendulával és gyöngyvesszővel díszít. 

  2020.07.01.
 2. Szeptember 30-ig várja az óvodások és iskolások alkotásait az Országos Tűzmegelőzési Bizottság

  Szeptember 30-ig lehet benyújtani az Országos Tűzmegelőzési Bizottság alkotói pályázatának pályaműveit. Az alkotásokat postai úton vagy e-mailen a megyei katasztrófavédelmi igazgatósághoz lehet eljuttatni.

  2020.07.01.
 3. Zöldellő kertek - öngondoskodó háztartások a Székesfehérvári Egyházmegyében

  A Székesfehérvári Egyházmegyében is javában folynak a munkálatok a Katolikus Karitász öngondoskodó háztartásokért indított országos segélyprogramjainak köszönhetően. A Zöldellő kertek-vetőmag programban az egyházmegye területén száz család vesz részt, tizenöt településen. A rászoruló családok több mint húszféle vetőmagot kaptak ingyenesen, amelyeknek elültetése, gondozása a család feladata. 

  2020.07.01.
 4. Tűzoltók és közutasok közös „kosarazása” a barátság világnapján

  Ma van a barátság világnapja, ebből az alkalomból egy rendhagyó látogatásra hívta a Katasztrófavédelem a Magyar Közút Nonprofit Zrt. munkatársait, a székesfehérvári laktanyába.

  2020.06.30.

Lakossági tájékoztatás

Fehérvár Magazin

Webkamera


360 Fehérvár

Eseménynaptár

2020. Július
h
K
Sze
Cs
P
Szo
V
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2