Kicsik és nagyok egyaránt bemutatkoztak a a Flash Aerobik SE évzáró gáláján

A Köfém Művelődési Házban került sor a Flash Aerobik SE évzáró aerobik gálájára, ahol az egyesület kicsi és nagy tagjai egyaránt bemutatkozhattak. A kisebbek közül sokan életükben először mutattak be aerobik koreográfiát színpadon, ám ennek ellenére remekül szerepeltek, a nagyobbak pedig már rutinosan adták elő versenygyakorlatukat. 
2019.06.20. 09:12 |

A gála zárógyakorlata kifejezetten erre az eseményre készült, ezt sehol máshol nem láthatták eddig a szülők és hozzátartozók. A gyakorlatot a kategóriák legjobbjai adták elő, Bencze Eszter UP2 aranyérmes, Milinte Kíra UP1 5. helyezett és Bencze Emese, felnőtt ezüstérmes.

A rendezvény végén Légrádi-Pallós Gyöngyvér egyesületi elnök és vezetőedző köszönetet mondott az egyesület munkáját bíróként segítő Bencze Emesének és az edzőként közreműködő Molnár Beátának, valamint átadta Székesfehérvár Önkormányzatának támogatását a bakui Európa-bajnokságon kiváló eredménnyel szereplő Klinszky Kírának.

Az egyesület remekül zárta a tavaszi versenyévadot, rövid szünet után kezdődik a felkészülés az őszi szezonra.

Sport

 1. A MÁV Előre SC röplabdázóinak sikereihez gratuláltak a Városházán

  A MÁV Előre SC NBI-be feljutott női, és az idei szezont szintén szép eredménnyel záró férfi röplabdázókat fogadta Székesfehérvár polgármestere pénteken a Városházán. Cser-Palkovics András a találkozó előtt egyeztetett a sportvezetőkkel a következő szezont érintő feladatokról, majd a Díszteremben gratulált, és köszönte meg a csapatok tagjainak az elmúlt időszakban nyújtott teljesítményt.

  2019.07.13.
 2. Kiütötte az FK Zetát a MOL Fehérvár, eldőlt a párharc az első meccsen

  Nem hagyott kétséget a Vidi, hogy melyik a jobb csapat: az Európa-liga első selejtező körében idegenben is öt gólt rúgott és simán nyert. Nego mesterhármasa már az első félidő első felében padlóra küldte a Zetát, a végén Juhász és Huszti is betalált. FK Zeta - MOL Fehérvár 1-5.

  2019.07.11.
 3. Új burkolatot kapott a Túrózsáki úti Szabadidőpark kosárpályája

  A sportágat népszerűsíti, az egészséget szolgálja a Túrózsáki úti Szabadidőpark kosárpályája, amely új burkolatot kapott. A társaságiadó-kedvezmény adta lehetőségből megvalósult több mint 10 millió forintos fejlesztéshez az önrészt, mintegy 3 millió forintot Székesfehérvár Önkormányzata biztosította. A csütörtöki átadáson elhangzott, a Palotavárosban és a Halesz ligetben folytatódnak a fejlesztések.

  2019.07.11.
 4. Kezdődik a szezon - Montengróban játszik Európa-liga selejtezőt a Vidi

  Az FK Zeta elleni párharc első mérkőzésén csütörtök este 20.30-kor lép pályára Podgoricában a MOL Fehérvár FC. Az Európa-liga selejtezőjében a fehérváriak az esélyesek, de nem lesz könnyű dolguk.

  2019.07.11.

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak