Kicsik és nagyok egyaránt bemutatkoztak a a Flash Aerobik SE évzáró gáláján

A Köfém Művelődési Házban került sor a Flash Aerobik SE évzáró aerobik gálájára, ahol az egyesület kicsi és nagy tagjai egyaránt bemutatkozhattak. A kisebbek közül sokan életükben először mutattak be aerobik koreográfiát színpadon, ám ennek ellenére remekül szerepeltek, a nagyobbak pedig már rutinosan adták elő versenygyakorlatukat. 
2019.06.20. 09:12 |

A gála zárógyakorlata kifejezetten erre az eseményre készült, ezt sehol máshol nem láthatták eddig a szülők és hozzátartozók. A gyakorlatot a kategóriák legjobbjai adták elő, Bencze Eszter UP2 aranyérmes, Milinte Kíra UP1 5. helyezett és Bencze Emese, felnőtt ezüstérmes.

A rendezvény végén Légrádi-Pallós Gyöngyvér egyesületi elnök és vezetőedző köszönetet mondott az egyesület munkáját bíróként segítő Bencze Emesének és az edzőként közreműködő Molnár Beátának, valamint átadta Székesfehérvár Önkormányzatának támogatását a bakui Európa-bajnokságon kiváló eredménnyel szereplő Klinszky Kírának.

Az egyesület remekül zárta a tavaszi versenyévadot, rövid szünet után kezdődik a felkészülés az őszi szezonra.

Sport

 1. Négy fehérvári játékos a bolgárok ellen készülő válogatott keretben

  Marco Rossi szövetségi kapitány kihirdette a labdarógó Európa-bajnoki pótselejtező bulgáriai elődöntőjére készülő magyar válogatott keretét. A mieink október 8-án játszanak Szófiában, ha továbbjutnak, utána hazai pályán mérkőzhetnek az EB-részvételért.A MOL Fehérvárból négy labdarúgó kapott meghívót a keretbe.

  2020.09.29.
 2. Bevette Ajkát az Alba Triatlon SE – az eddigi legnagyobb csapat utazott a ranglistaversenyre

  Nem rendeztek futamot Alba triatlonos induló nélkül vasárnap Ajkán a soros duatlon ranglista versenyen, mely amatőr kupa, és rövid távú országos bajnokság is volt egyben. A fehérvári klub színeiben összesen nem kevesebb mint huszonhét sportoló állt rajthoz az újonctól a veterán kategóriáig, akik ráadásul több érmet is bezsebeltek.

  2020.09.28.
 3. Bajnoki érmek az Ajka duatlonról - sikeresen szerepelt a Family Tree Triatlon SE

  Kimagasló eredménnyel zárta a Family Tree Triatlon SE a hétvégi ajkai duatlon versenyt. A fehérvári különítmény a legkisebbektől egészen a szeniorokig összesen tizenegy kategóriában indított versenyzőket a megmérettetésen.

  2020.09.28.
 4. Győzelemmel kezdték a bajnoki szezont a MÁV Előre férfi röplabdázói

  Hosszas várakozás után elrajtolt a fehérvári röplabdázók számára is a férfi NB I Liga alapszakasza, ráadásul győzelemmel mutatkozott be tétmérkőzésen az új vezetőedző, Gelencsér Balázs csapata. A 2. fordulóban a Sümegi RE-t fogadta a MÁV Előre-BERICAP és 3:0-ra felülmúlta.

  2020.09.28.

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak