Két győztes meccsel mutatkozott be a bajnokságban a Fehérvár Lionz

A Magyar Repülőkorong Szövetség idén indította el először NB1-es sorozatát az ultimate frizbi csapatsportágban. A Fehérvár Lionz ennek keretében hétvégén játszotta első két meccsét. Az ellenfelek többnyire U17-es korosztályból álló csapatok voltak, akiket tavaly még könnyedén megvertek a fehérvári frizbisek.
2019.04.15. 07:27 |

Az elmúlt évben azonban rengeteget fejlődtek. Az első meccs a budapesti Heroes csapata ellen zajlott, akik tényleg nagyon meglepték a fehérváriakat a meccsen is mutatott fejlődésükkel, végül 15-13-ra győzött a Fehérvár Lionz a több mint 100 percen át tartó meccsen.

A második meccsre így már fáradtabban és néhány sérüléssel állt fel a csapat. A meccs rosszul is indult, a győri UP&Fly csapat gyorsan három gólos előnyre tett szert. Ekkor azonban a Lionz összekapta magát és gyorsan átvette egy jó zónavédekezéssel az irányítást a meccs felett. Végül 100 percen belül sikerült elérni a 15-ös felső ponthatárt. A végeredmény 15-8 lett a Lionz javára.
A Lionz mélyvízbe dobta a frissen toborzott újonc lányokat is, akik tisztesen helytálltak a meccseken.

Sport

 1. Győzött Debrecenben és előzött is az Alba Fehérvár KC

  A novemberi, hazai pályán aratott győzelem után Debrecenben is nyerni tudott az Alba Fehérvár KC. Deli Rita alakulata az újabb sikerrel megelőzte a Lokit, és fellépett a tabella hatodik helyére. Debrecen - Alba Fehérvár KC 32-38 (14-20)

  2019.04.19.
 2. Rügypattintó futáson jártak a Szent Kristóf Ház fiataljai

  Az idei évben volt a negyedik alkalom, hogy megrendezték Enyingen a Rügypattintó futást, melyre a Székesfehérvári Kristóf Ház fiataljai is meghívást kaptak. Hat fiatal teljesítette az 1200 méteres távot. A versenyzés után a településen működő sportszervezetek bemutatói következtek (karate, jóga, nordic walking, foci), valamint különböző sporteszközök kipróbálására volt lehetőség (kettlebell, TRX, airsoft, pingpong).

  2019.04.18.
 3. Bronzérem és szép helyezések - jól szerepeltek a Székesfehérvári Vívó és Szabadidő SE vívói a Katolikus iskolák versenyén

  A Katolikus Iskolák vívóversenyén a Ciszterci Szent István Gimnázium párbajtőrözői képviselték a fehérvári klubot. Varga Flóra szerepelt a legjobban, aki bronzéremmel térhetett haza Pécsről.

  2019.04.17.
 4. Csúcsrangadó - a Magyar Kupa-siker után a bajnokságban is a Fradi lesz az ellenfél

  A MOL Vidi FC a negyeddöntős Magyar Kupa-sikerek után a bajnokságban is összecsap a Ferencváros gárdájával, ezúttal Budapesten, a Groupama Arénában, április 20-án, szombaton 19:30 órakor. A klub minimum 30 fő jelentkezése esetén indít buszt a meccsre, (2000 Ft/fő) ami 17 órakor indul a Piac téri Munkaügyi Központ elől és péntek délig lehet rá jelentkezni a Piac téri VidiShopban. A belépőjegyek egységesen 2850 forintba kerülnek.

  2019.04.17.

Sportmajális

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak