Kerekesszékes kosárlabdacsapat megalakítását tervezik Székesfehérváron

Nyílt edzést tart november 17-én, szombaton délután a Kerekesszékes Kosárlabda Válogatott Székesfehérváron, az MKOSZ edzőcsarnokban. A program tagtoborzás is egyben: szeretettel várják a kerekesszékkel élőket, hogy kedvet kapjanak ehhez a sportághoz, és megalakítsák a saját csapatukat Székesfehérváron.
2018.11.09. 15:15 |

A Kerekesszékes Kosárlabda Válogatott nyílt és ingyenesen megtekinthető edzése november 17-én, szombaton 15 és 17 óra között zajlik az MKOSZ Kosárlabda Edzőcsarnokban, a Ligetsoron.

A programon a kerekesszékkel élő helyi lakosok találkozhatnak sorstársaikkal. A cél, hogy kedvet kapjanak a speciális csapatsporthoz és szakemberek vezetésével alakítsák meg a saját csapatukat Székesfehérváron.

Az edzésen jelen lesz Östör Annamária egészségügyi és sporttanácsnok, Magyar András, a Kerekesszékes Kosárlabda Válogatott szövetségi kapitánya, Czupi Márton, a válogatott technikai vezetője, Pukler Gábor, a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségének elnökségi tagja és Lánczos Róbert, a Székesfehérvári EsélyKör részéről. A program az Alba Regia SC szervezésében valósul meg.

A nyílt edzésre szeretettel várják a mozgásra, versenyzésre és közösségi élményre vágyó kerekesszékkel élőket.

Sport

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak