Kerekesszékes kosárlabdacsapat megalakítását tervezik Székesfehérváron

Nyílt edzést tart november 17-én, szombaton délután a Kerekesszékes Kosárlabda Válogatott Székesfehérváron, az MKOSZ edzőcsarnokban. A program tagtoborzás is egyben: szeretettel várják a kerekesszékkel élőket, hogy kedvet kapjanak ehhez a sportághoz, és megalakítsák a saját csapatukat Székesfehérváron.
2018.11.09. 15:15 |

A Kerekesszékes Kosárlabda Válogatott nyílt és ingyenesen megtekinthető edzése november 17-én, szombaton 15 és 17 óra között zajlik az MKOSZ Kosárlabda Edzőcsarnokban, a Ligetsoron.

A programon a kerekesszékkel élő helyi lakosok találkozhatnak sorstársaikkal. A cél, hogy kedvet kapjanak a speciális csapatsporthoz és szakemberek vezetésével alakítsák meg a saját csapatukat Székesfehérváron.

Az edzésen jelen lesz Östör Annamária egészségügyi és sporttanácsnok, Magyar András, a Kerekesszékes Kosárlabda Válogatott szövetségi kapitánya, Czupi Márton, a válogatott technikai vezetője, Pukler Gábor, a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségének elnökségi tagja és Lánczos Róbert, a Székesfehérvári EsélyKör részéről. A program az Alba Regia SC szervezésében valósul meg.

A nyílt edzésre szeretettel várják a mozgásra, versenyzésre és közösségi élményre vágyó kerekesszékkel élőket.

Sport

 1. Ranglistasikerek, Év Sportolója címek, Aranyjelvények – Alba triatlonos elismerések

  Kijutott bőven az elismerésből az Alba Triatlon SE sportolóinak a sportág esztendejét lezáró Triatlon Bálon, vagyis a hagyományos díjátadó gálán. A fehérvári klub az összetett egyesületi rangsorban nyolcadik lett.

  2018.11.20.
 2. "Mikulásváró" tollaslabda versenyt rendeznek szombaton Seregélyesen

  Kezdőktől a gakorlott játékosokig várja a résztvevőket a Pelikán Diáksport Egyesület szombati tollaslabda versenyére, a seregélyesi iskola tornacsarnokába. Az amatőr versenyen tudásszint szerinti csoportokban játszhatnak az indulók, alsó tagozatos kicsiktől a rutinos felnőttekig.

  2018.11.20.
 3. Ismét lesz Fehérvári Futballfesztivál a két ünnep között a VOK-ban

  December 27-én, csütörtökön reggel 8 órakor kezdődik az idén a XIX. Videoton Baráti Kör Egyesület Fehérvári Kispályás Ünnepi Futballfesztivál Családi Sport-és Egészségnapok Határok Nélkül nevet viselő hagyományos év végi eseménye. December 27. és 30-a között ismételten aktív, tartalmas és élménydús kikapcsolódási lehetőség várja mindazokat, akik ellátogatnak a Videoton Oktatási Központba. A tornára december 10-ig lehet jelentkezni.

  2018.11.19.
 4. A Delfin SE is jól szerepelt a rövidpályás úszó országos bajnokságon

  A százhalombattai rövidpályás úszó OB hozott fehérvári aranyérmet, ahogy arról már beszámoltunk. A Delfin SE számra nem ez volt a cél, a fiatalok komoly megmérettetésen igazolhatták, hogy jó munkát végeztek ebben az évben is. Az utóbbi évek egyik legeredményesebb versenye volt az idei az egyesület számára.

  2018.11.19.

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak