Kedves Fehérvári Fiatalok! - Tartsunk össze és mutassunk példát!

A Székesfehérvári Diáktanács Facebookos videóban hívta fel a fiatalok figyelmét arra, hogy nem iskolaszünet van, hanem kényszerűségből kellett áttérni a digitális oktatásra. Mint mondják közös erővel lehetünk úrrá a helyzeten ugyancsak közös otthonmaradásunk segíthet szüleinknek és nagyszüleinknek, hogy ne kaphassák el a koronavírust.
2020.03.21. 10:50 |

Maradjatok otthon, bármennyire is úgy tűnik, de nem iskolaszünet van!

Közélet

 1. Aki fázik, kérhet még meleget - jövő szerdán ér véget a fűtési idény

  Jövő szerdán véget ér a fűtési szezon, de aki fázik, kérhet még a melegből. A Széphő idén is biztosítja a szolgáltatás meghosszabbításának lehetőségét.

  2020.04.07.
 2. Kutatás a koronavírus-helyzetről - ha teheti, maradjon otthon, töltse ki a fotelból!

  Online kutatást indított az Egészségügyi Világnapon a Székesfehérváron élő, dolgozó, tanuló emberek veszélyhelyzet alatti igényeiről, problémáiról a Prosperis Alba Kutatóközpont. A kutatás arra keres választ, hogy milyen mértékben érinti a polgárokat és családjaikat a járvány, milyen problémákkal küzdenek a mindennapokban és mire számítanak a közeljövőben. 

  2020.04.07.
 3. Maradjunk otthon! - egy nap alatt 62%-al nőtt a fertőzöttek száma Fejér megyében

  Polgármesteri figyelmeztetést tett közzé kedden reggel dr. Cser-Palkovics András polgármester, mivel 62%-kal emelkedett egy nap alatt a fertőzöttek száma Fejér megyében. "Ha csak lehet, maradjunk otthon!" - figyelmeztet Facebook oldalán dr. Cser-Palkovics András polgármester.

  2020.04.07.
 4. Tömeg-lélegeztetőgépet fejlesztenek az Óbudai Egyetem kutatói

  Az Óbudai Egyetem, Egyetemi Kutató és Innovációs Központjában (EKIK), valamint Neumann János Informatikai Karán született meg egy egyedülállónak mondható különleges berendezés megvalósításának ötlete, illeszkedve az Egyetem kiberorvosi rendszerek kutatás-fejlesztési stratégiai irányához.

  2020.04.07.

Lakossági tájékoztatás

Eseménynaptár

2020. Április
h
K
Sze
Cs
P
Szo
V
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19

Webkamera


360 Fehérvár

Fehérvár Magazin