KarrierKavalkád Fehérváron – Tudj meg többet álmaid szakmájáról!

A Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ és a Konnekt Egyesület 2023. december 2-án, szombaton KarrierKavalkádot szervez a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ Fürdő sori épületében, ahol előadások, szakmai beszélgetések, önismereti workshopok segíthetnek abban, hogy a fiatalok megtalálhassák, vagy közelebbről megismerhessék álmaik szakmáját.
2023.11.25. 13:13 |
KarrierKavalkád Fehérváron – Tudj meg többet álmaid szakmájáról!

A rendezők elsősorban a 11. és 13. évfolyamos diákok részvételére számítanak, de természetesen a fiatalabb és az idősebb korosztályt is szívesen látják, ha tájékozódni szeretnének jövőjük karrierlehetőségeiről. A börzén szabadon beszélgethetnek a számukra érdekes szakmát képviselő felnőttekkel, és inspirálódhatnak a pályaorientációhoz kapcsolódó előadások által.

A december 2-án, szombaton 14.00 órakor kezdődő rendezvényre a szervezők a diákok előzetes igényeinek felmérése alapján hívták meg az előadókat. 

A KarrierKavalkádon nem csak a különböző szakmák között böngészhetnek majd a tanulók. Regisztrálhatnak a Konnekt Önismereti Akadémia jövőbeni, 4+1 alkalmas pályaorientációs, önismereti képzésére is, ahol felfedezhetik saját erősségeiket, meghatározhatják jövőképüket és rátekinthetnek arra, hogyan működnek csapatban. A program fejlődési útravaló terv összeállításával végződik.

Gazdaság

 1. A siker titka

  A siker titka - TDK Orientációs Délután címmel rendeztek programot hétfőn az Óbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Karán. Itt került sor a Bejczy Antal Robotverseny díjátadó ünnepségére és az elkészített munkák bemutatására is. A díjátadót a TDK versenyzők és WordSkills helyezettek rövid élménybeszámolói követték.

  2024.06.10.
 2. Oktatással segít a Kyndryl

  A Fejér Vármegyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház dolgozóinak számítógépes ismereteit fejlesztik a Kyndryl Informatikai Szolgáltatóközpontjának székesfehérvári munkatársai. Az ingyenes programban a Kyndryl szakemberei önkéntes munkában Excel képzést nyújtanak a kórház HR és gazdasági területein dolgozóknak.

  2024.06.06.
 3. Testvérvárosi együttműködéssel nyert közvetlen uniós forrást Székesfehérvár

  Sikeres volt Székesfehérvár első közvetlen EU-s forrásra benyújtott pályázata. A testvérvárosok bevonásával megvalósuló pályázat a generációk közötti együttélést állítja a középpontba. A 2024 őszétől 2025 nyárig tartó időszakban 5 város (Gyulafehérvár, Kranj, Opole, Zadar és Székesfehérvár) valósít meg közös programokat a 38 055 eurós vissza nem térítendő támogatásból.

  2024.06.04.
 4. Szavazzon a fehérvári hotelre!

  A székesfehérvári Best Western Plus Lakeside Hotelt jelölték a szakma egyik legnagyobb elismerésére, a Business Excellence díjra a „legjobb vidéki business hotel” kategóriában. A hotelre a fehérváriak is szavazhatnak a https://business-excellence.hu/kozonsegszavazas/ oldalon.

  2024.05.29.