Szombattól néhány méterrel arrébb költözik a Jancsárkert Piac

Parkoló- és zöldterület-építés miatt ideiglenesen picit arrébb – az úthoz közelebb – költözik jelenlegi helyéről a Jancsárkert Piac, valamint átmenetileg a parkolási lehetőség is megszűnik a területen. Az árusítás azonban folyamatos, a termelők várják a vásárlókat!
2023.06.09. 06:54 |
Szombattól néhány méterrel arrébb költözik a Jancsárkert Piac

Folyamatosan zajlanak a Jancsárkert Termelői és Biopiac területén az új áruház munkálatai, melynek során elkészül az új, kibővült piactér is.

A munkálatok előreláthatólag még az idén befejeződnek, és késő ősszel visszatérhet régi-új helyére a Jancsárkert. Addig is a parkoló- és zöldterület építése miatt június 10-től új helyre, néhány tízméterrel előrébb költözik a jelenlegi piac. Ezzel sajnos ideiglenesen a parkolási lehetőség megszűnik, azonban a közelben számos helyen tudnak megállási lehetőséget találni a vásárlók.

A termelői piac továbbra is szombaton 7.00 és 12.00 óra között várja a vásárlóit a Balatoni út 10. szám alatt.

Fehérvári színes

 1. Teljes a FEZEN idei programja

  A fesztivál szabadtéren az igazi, ezért a FEZEN idén visszatér a két kültéri nagyszínpados felálláshoz. Ahogy az elmúlt 27 évben, úgy idén is egy műfajilag sokszínű fesztivál várja a Székesfehérvárra érkezőket: Avantasia-tól a Scooterig, a Cradle Of Filth-től ATB-ig vagy éppen Beton.Hofitól Korda Györgyön és Balázs Klárin át a Tankcsapdáig idén is széles a merítés a FEZEN kínálatában.

  2024.07.21.
 2. Koronázók a Bregyó táborban

  A Fehérvár Enthroners játékosai népszerűsítették a Bregyóban táborozó gyerekekkel az amerikai focit pénteken délelőtt és jegyeket is osztottak a fiataloknak a szombati Milánó elleni hazai meccsre. A Napraforgó Városi Napközis Tábor a Bregyó közi Sportcentrumban, mintegy 160 gyermek részvételével zajlik hetente.

  2024.07.19.
 3. Újra találkoztak a barátok

  Újra találkoztak a Lehel utcai társasházak első lakói és családjaik. Szombaton az Aszalvölgyi parkban gyűltek össze az egykori lakók, és bebizonyosodott, hogy az idő és a távolság sem lazította az egykori szoros baráti kötelékeket.

  2024.07.19.
 4. Éjszakai Tigris

  Éjszakai társasjátékozásra hív minden érdeklődőt a Tigris és Eufrátesz Társasjáték Klub. A július 20-án 15 és 24 óra között zajló eseménynek a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ Királykút Emlékháza ad otthont. A szombati eseményre minden érdeklődőt szeretettel várnak!

  2024.07.19.