Jótékonysági vacsoraesttel támogatják a Kárpát-medencei szakképzést

A vállalkozókat és a Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara partnereit várják arra a jótékonysági vacsoraestre, amelyre január 25-én pénteken kerül sor a Hotel Magyar Királyba. A jótékonysági est résztvevői hozzájárulnak a Kárpát-medencei szakképzés fejlesztéséhez.
2019.01.06. 10:20 |

A jótékonysági estre ITT lehet jelentkezni!

A Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara az üzleti kapcsolatok szorosabbá tételének szándékával és jótékony céllal – egy Kárpát-medencei szakképző intézmény technikai támogatásával - rendezi meg jótékonysági vacsoraestjét január 25-én.

A jótékonysági vacsoraest fővédnöke Pölöskei Gábornéaz Innovációs és Technológiai Minisztérium szakképzésért és felnőttképzésért felelős helyettes államtitkára, védnökei Dr. Simon László, a Fejér Megyei Kormányhivatal kormánymegbízottja, valamint Orosz Ildikó, a II. Rákóczi Ferenc Kárpátaljai Magyar Főiskola rektora.

Közélet

 1. Megalakult a Székesfehérvári Zenés Szórakozóhelyek Egyesülete - a fiatalok biztonsága a cél

  A frissen alakult egyesület alapvető célja a rendezvényekre járó székesfehérvári és környékbeli fiatalok biztonságos szórakozásának, kikapcsolódásának elősegítése, biztosítása, valamint a rendezvényhelyszínek, szervezők és hatóságok közötti kommunikáció erősítése és a drogprevenció. Ennek részeként hatósági partnerekkel közösen létrehozza saját minősítési rendszerét, melynek neve: Biztonságos Szórakozóhely. 

  2019.03.18.
 2. IPAR 4.0 - „Alba Innovár Digitális Felzárkóztatási Program I.”

  A digitalizáció oktatásra, gazdaságra, szakképzésre és munkaerőpiacra gyakorolt hatásairól, a digitális átállást támogató fejlesztések és kapcsolódó támogatásokról, a fehérvári jógyakorlatról is szó lesz az Alba Innovár Digitális Élményközpont március 26-i eseményén. 

  2019.03.18.
 3. Püspöki áldást kapnak a fehérvári édesapák március 19-én, Szent József ünnepén

  Március 19-én, kedden délelőtt 10 órakor a Szemináriumi templomban Spányi Antal, megyés püspök celebrál hagyományos, Szent József-napi szentmisét a város papságával. A szentmisében püspöki áldásban részesülnek az édesapák. Ezen a napon az egyházmegye összes plébániáján megáldják a plébánosok a családapákat.

  2019.03.18.
 4. Március 24-től tartós élelmiszergyűjtés lesz a templomokban

  Március 24 és 31. között ismét nagyböjti élelmiszergyűjtés lesz a katolikus templomokban. A Tartós szeretet címmel meghirdetett országos gyűjtés során a hívek a templomokban az erre kijelölt helyen helyezhetik el felajánlásaikat.

  2019.03.16.

Hirdetés

Eseménynaptár

2019. Március
h
K
Sze
Cs
P
Szo
V
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Webkamera


360 Fehérvár

Fehérvár Magazin

Nyitott tornatermek