Jótékonysági garázsvásárt szervez az Alba Fehérvár a Sportcsarnokban

Az Alba Fehérvár kosárlabdacsapata jótékonysági garázsvásárt rendez május 15-én, vasárnap. Az Alba Regia Sportcsarnokban 10 órától a helyszínen megvásárolhatóak lesznek a régi nagy kedvencek mezei, a bajnokcsapatok könyvei és egyéb relikviák is. A teljes befolyt összeget az ASKA Alapítványnak ajánlják fel.
2022.05.11. 09:07 |

Jótékonysági garázsvásárt tart az Alba Fehérvár kosárlabdacsapata.

Május 15-én, vasárnap 10 órától várnak minden érdeklődőt. Az események sora aukciós vásárral indul 10.30 órakor, ahol a gyűjtők igazi ereklyéket szerezhetnek meg. Licitálni lehet aláírt mezekre, plakátokra, bajnoki könyvekre és a szezont indító kiadványokra is. A jelenlegi csapat tagjaival 11 órától találkozhatnak a szurkolók, és készíthetnek közös fotókat.

Az ereklyék megvásárlásán kívül tárgyi felajánlásokkal is segítheti mindenki a jótékonysági esemény kedvezményezettje, az ASKA Alapítvány munkáját.

Az esemény teljes ideje alatt egy adománygyűjtő dobozban lehet elhelyezni azokat a dolgokat, amelyekre a legnagyobb szüksége van a szervezetnek. Köszönettel fogadják a kutyatápot, nyakörveket és pórázokat, tisztító- és mosószereket. Minden érdeklődőt szeretettel várnak!

Aranybulla emlékév 2022.

Nyitott tornatermek

Nyitott tornatermek

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak