JóPont egy újabb jó ügy mellett - a Családok Átmeneti Otthonában élőket támogathatjuk

A Családok Átmeneti Otthonát támogathatják mindazok, akik csatlakoznak a JóPont Alapítvány újabb akciójához. Az alapítvány által működtetett két adománybolt három havi bevételeit olyan eszközökre és tárgyakra fordítják majd, amelyek a Családok Átmeneti Otthonában élőknek és dolgozóknak nyújtanak segítséget.
2023.12.05. 09:25 |
JóPont egy újabb jó ügy mellett - a Családok Átmeneti Otthonában élőket támogathatjuk

A JóPont Alapítványnak mindig van egy jó ügye, amelyet összefogással valósíthat meg.

Legújabb felhívásuk szerint az Alapítvány adományboltjainak októberi, novemberi és decemberi bevételeiből a székesfehérvári Családok Átmeneti Otthonát kívánják támogatni olyan tárgyi eszközök megvásárlásával, amelyek javítják az ott elhelyezett családok körülményeit és segítik a dolgozók munkáját.

A Szépréti Krisztina és Jócsák Éva által létrehozott alapítvány célja, hogy a megunt, már nem használt játékok, ruhák, konyhai kellékek, azaz minden, ami egy háztartásban van, az adományboltokon keresztül találjon új gazdára. Az Agárdon és Székesfehérváron, a Sarló utca 11/D szám alatti üzletbe betérő vásárlók ismét egy jó ügyet támogathatnak. Érdemes figyelni az alapítvány közösségi felületét, ahol a legfrissebb információk olvashatók.