Jégkorong: magabiztos Titánok győzelem a Dunaújváros ellen!

A Fehérvári Titánok jégkorongcsapata hétfőn a Dunaújvárosi Acélbikák együttesét fogadta a Raktár utcában. A Titánok az Erste Liga sorozatban a 10. helyen álltak, két ponttal megelőzve a Dunaújvárost. A fehérvári fiatalok magabiztos sikerükkel öt pontra növelték az előnyüket.
2022.01.24. 21:31 |

Fehérvári Titánok-Dunaújvárosi Acélbikák 4-0 (1-0, 2-0, 1-0)

Az első harmadban sokáig nem esett gól. A két csapat igyekezett előnybe jutni, ami a 15. percben aztán a házigazdáknak sikerült, Kóger góljával szerezték meg a vezetést, és ez a gól jelentette a 20 perc egyetlen találatát. A folytatásban, a második harmadban két hálóba jutott korongnak tapsolhattak a hazai nézők, mivel mindkettőt a Titánok szerezték, a 31. és a 38. percben Ambrus duplázott. Jelentős, 3 gólos előnnyel vágtak neki a legénységek az utolsó 20 percnek. Az 54. percben Lundin volt a gólszerző, és ezzel a fehérváriak magabiztos, nagy arányú győzelmet arattak vetélytársuk ellen. Ezzel pedig megerősítették pozíciójukat a rájátszást jelentő 10. helyen!

A csapat Horváth (Belomoev) – Dolinar, Mingazov, Reiter, Dobmayer, Kóger, Farkas, Nochta, Molnár, Krasnican, Lundin, Ambrus Cs., Dudkin, Fekete, Keceli-Mészáros, Mayer, Alapi, Csiszer, Győrffy, Parragi, Jábor összeállításban játszott.

Anatoli Bogdanov, vezetőedző: Büszke vagyok a csapatomra, ahogyan ezt a hatvan percet végig nyomták. A kapusunk ismét magas szinten játszott és képesek voltunk gólt lőni, amikor eljött az ideje. Türelmesek voltunk és nem hibáztunk. Párat még lőhettünk volna, de ezzel is elégedett vagyok. A saját kis rájátszásunkban csak a győzelmek számítanak és ma nyertünk. Kell még pár győzelem a statisztikánkba, de az élet megy tovább, nekünk pedig élesnek kell lenni a Csíkszereda ellen ezen a héten.

Aranybulla emlékév 2022.

Nyitott tornatermek

Nyitott tornatermek

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak