Jégkorong: ma este hazai pályán lép jégre a Hydro Fehérvár AV19 a Linz ellen

Egy hetes szünet után folytatódik a bajnoki pontvadászat a jégkorong ICE HL, az osztrák nemzetközi verseny sorozatában. A Hydro Fehérvár AV19 csapata ma 19.15 perckor hazai pályán, a Raktár utcában lép jégre.
2021.11.16. 08:48 |

A fehérváriak az esélyesek, éljenek ezzel az eséllyel!

A héten három fordulót rendeznek a "sógorok" által rendezett bajnokságban. A Hydro jégkorongozói pénteken és vasárnap idegenben játszanak, míg ma itthon. A soros ellenfél a Steinbach Black Wings 1992 Linz legénysége lesz. A bajnoki tabellán a fehérváriak a remek szereplésüknek köszönhetően 35 ponttal a második helyen állnak, egy ponttal lemaradva a HK Olimpija mögött, hárommal a Slzburg és az Innsbruck előtt. A ma esti vendég, a Linz az utolsó előtti, a 13. helyen tanyázik, összesen 15 pontot gyűjtve.

A fehérváriak az esélyesek, és éljenek ezzel az eséllyel! Senkit ne tévesszen meg a tabellán látható különbség, ez a bajnokság az, ahol bárki nyerhet bárki ellen, bárhol. Ez ma ne történjen meg, a fehérvári jégkorongozók mutassák meg győzelmükkel, nem véletlenül állnak a táblázat előkelő helyén!

Sport

Nyitott tornatermek

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak