Jégkorong: Innsbruckban elmaradt a meccs, az Erste Ligban DAB k. o. a Titánok ellen

A Hydro Fehérvár AV19 jégkorongcsapata megpakolta a busz rakterét, a játékosok, vezetők felszálltak, és elindultak az ICE HL hétvégi két idegenbeli mérkőzésére. A buszon mindenki igyekezett ráhangolódni a TWK Innsbruck elleni rangadóra, az esti, Tirolban megrendezett csatára.
2021.11.20. 13:56 |

A Hydro innsbrucki mérkőzése elmaradt, aDAB kiütötte a Titánokat.

De nem dobták be a pakkot, nem volt mérkőzés Innsbruckban, ugyanis a liga péntek délutáni döntése és értesítése szerint egészégvédelmi okok miatt elmarad a mérkőzés és azt későbbi időpontban rendezik meg. Szélig Viktor elmondása szerint a fehérváriaknál mindenki egészséges, ráadásul a többi találkozót lejátszották, így valószínűsíthető, hogy az Innsbruck csapatán belül lehetnek egészégügyi problémák. A csapat ma a Val Pusteria vendége lesz, azé a csapaté, aki igyekszik menekülni a hátsó zónából. Ráadásul pénteken 6-2-re elkapták a Bolzano együttesét. Nem lesz könnyű 60 perce a Volánnak!

A Fehérvári Titánok tegnap Dunaújvárosban mérkőzött az Acélbikák vendégeként. Már az első harmadban eldőlt a mérkőzés az újvárosiak öt góllal szórtál meg az ifjakat. A szünetben kapust cseréltek a vendégek, Szelest Horváth váltotta, a játék is valamivel kiegyenlítettebb lett, ám végül a DAB kiütéssel, 9-1 (5-0, 2-1, 2-0)-re győzött, és lépéselőnyre tett szert Titánokkal szemben.

Sport

Nyitott tornatermek

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak