Jégkorong: Hétszer csípett a debreceni egyetem "pulykakakasa"...

A Fehérvári Titánok ifjú egylete a Gyergyói HK ellen jelzett valamit abból, hogy kellő türelem és kitartás esetén szép jövő előtt állhatnak a fiatal fehérvári jégkorongozók. De az srácok egy nappal később sima vereséget szenvedte Debrecenben.
2021.12.04. 13:54 |

DEAC-Fehérvári Titánok 7-0 (4-0, 2-0, 1-0)

Debrecen: Antek (Gönczi) – Kloz, Vokla, Dalecky, Novotny, Turcotte, Gőz, Klimek, Kuleshov, Sági, Spirko, Bogesic, Sándor, Kozma, Mazzag, Molnár, Jakabfy, Almási, Berta, Hári.

Fehérvári Titánok: Horváth, Belomoev – Reiter, Mingazov, Dolinar, Farkas, Szabó P., Nochta, Kóger, Salamon, Krasnican, Lundin, Keceli-Mészáros, Rózsahegyi, Nagy, Ambrus Cs., Csiszer, Skakodub, Dézsi, Mayer, Alapi, Győrffy.

Az első harmadot a DEAC kezdte erősebben, rögtön beszorította a Titánokat, olyannyira, hogy több, mint 10 percig kapura sem tudtak lőni, sőt, ebben a harmadban csupán egyszer sikerült ezt megtenniük. Sági, Klimek, Daleckyt, Spirko góljaival a DEAC gyakorlatilag 20 perc alatt eldöntötte a mérkőzés sorsát. A folytatásban a fehérvári kapuban Horváthot Belomoev váltotta. De hiába, Almásy és Spirko újabb góljával tovább nőtt a különbség. A záró 20 percben kiegyenlítettebbé vált a játék, de gólt csak a házigazdák szereztek Bogesic révén, így nagyarányú vereség lett a vége.

Anatoli Bogdanov, vezetőedző: „Lehangoló vereséget szenvedtünk és egészen csalódott vagyok attól, ahogyan a meccset kezdtük. Tudtuk hova jövünk, jártunk már itt idén párszor és azzal is tisztában voltunk, hogy a Debrecen új erővel vág neki a találkozónak az edzőcsere után. Nem működött a játékunk, frusztráltak voltunk. Nem hibáztathatom a srácokat, most ezzel a 7:0-val kell élnünk és persze ha nem lövünk gólt, nem is tudjuk a javunkra fordítani a lendületet. Most van egy pár hetünk rendbe rakni magunkat, de sokan elutaznak a válogatottal, ami megnehezíti majd a mindennapi munkát.”

Aranybulla emlékév 2022.

Nyitott tornatermek

Nyitott tornatermek

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak