Jégkorong: három nap után ismét a DVTK Jegesmedvék csapata nyert

A Fehérvári Titánok jégkorongcsapata ismét a DVTK Jegesmedvék csapat ellen mérkőzött, megint a Raktár utcában. Mint vasárnap, amikor a diósgyőriek négy góllal nyertek. A visszavágás nem sikerült, újra a Jegesmedvék együttese diadalmaskodott.
2022.01.11. 21:41 |

Fehérvári Titánok-DVTK Jegesmedvék 1:4 (0:1, 0:2, 1:1)

A találkozó első 20 perce nem tartogatott sok izgalmat. A fehérvári fiatalok 20 perc alatt egyszer lőttek kapura, ami nem sok, a vendégek nyolcszor. Amelyből a 18. percben egy próbálkozásuk sikeresnek bizonyult, Walker talált a kapuba. A folytatásban a DVTK megduplázta korábbi találatainak a számát, Galanisz és Kiss volt eredményes ekkor, nagyra nyílt az olló, a DVTK Jegesmedvék sokkal nyugodtabban mehetett pihenőre. A záró harmad elején Galanisz ismét eredményes volt, gyakorlatilag eldőlt a mérkőzés a 44. percben. Másfél perc múlva Dudkin még szépített, a DVTK Jegesmedvék győzelmével hat pontra növelte előnyét a Titánok csapatával szemben, távolabb került az áhított tizedik hely. A 18-44-es kapura lövési kísérlet is mutatta azt, hogy jelentős volt a különbség a két legénység között.

Anatoli Bogdanov, vezetőedző: "Többféleképpen is el lehet veszíteni egy jégkorong mérkőzést. A vasárnapi rossz teljesítmény volt részünkről, ma viszont apróbb dolgokat sikerült javítanunk. Először is, le tudtuk lassítani az ellenfelet és lassabb támadójátékot játszatni. A nap végén gólra játszák ezt a játékot és ma többet lőtt az ellenfelünk. El kell fogadnunk és szerénynek maradni. Köszönöm a játékosaimnak, mivel eléggé rövid volt a padunk, nem volt sok tartalékunk, így is sok volt az U18-as és U20-as a csapatban. Kemény munkát tettek bele, ami előbb-utóbb meghozza gyümölcsét."

Úgy legyen, úgy lesz!

Sport

 1. Röplabda: utánpótlás eredmények, hét győzelemmel, négy vereséggel

  Öt korosztályos bajnokság küzdelmeiben voltak érdekeltek az ÉDRA-MÁV Előre különböző utánpótláscsapatai a mögöttünk hagyott hétvégén. Női NB II-es csapatunk fordulatos mérkőzésen maradt alul Veszprémben, ugyanakkor a férfiak legyőzték a Széchenyi Győrt. Az U19-es lányok két győzelmet és egy vereséget begyűjtve utazhattak haza Lovasberényből, a szuperminik pedig Tahitótfaluban mutatták meg, mit tudnak.

  2022.01.25.
 2. Jégkorong: magabiztos Titánok győzelem a Dunaújváros ellen!

  A Fehérvári Titánok jégkorongcsapata hétfőn a Dunaújvárosi Acélbikák együttesét fogadta a Raktár utcában. A Titánok az Erste Liga sorozatban a 10. helyen álltak, két ponttal megelőzve a Dunaújvárost. A fehérvári fiatalok magabiztos sikerükkel öt pontra növelték az előnyüket.

  2022.01.24.
 3. Hiába, a sport már csak ilyen…

  Hogy miért mondhatjuk ezt? Most azért, mert nagy meglepetésre a jégkorong Magyar Kupa döntőjében Székesfehérváron nem a toronymagasan esélyesnek mondott Hydro Fehérvár AV19 nyerte a finálét, hanem a nem túl hosszú múlttal rendelkező DEAC csapata. 

  2022.01.24.
 4. Röplabda: sima MÁV Előre-Bericap győzelem a Budaörs ellen

  A MÁV Előre SC-Bericap hNB I-es női röplabdacsapata három szettben aratott győzelmet aratott a Budaörsi DSE-Emericus ellen, a női NB I Liga alapszakasz legutóbbi fordulójában. A fehérváriak sikeréhez egy pillanatnyi kétség nem fűződhetett.

  2022.01.24.
Nyitott tornatermek

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak