Jégkorong: baljós körülmények ellenére bravúros siker Innsbruckban!

A Hydro Fehérvár AV19 jégkorongcsapata baljós előjelekkel utazott Innsbruckba. A csapat december 30 óta nem lépett jégre az ICE HL pontvadászatban, ugyanis a Corona vírus megakadályozta őket ebben. A csapat tartalékosan, szűk három sorral érkezett a mérkőzésre. De simán győztek…!
2022.01.12. 21:39 |

HC Innsbruck-Hydro Fehérvár AV19 0-4 (0-1, 0-3, 0-0)

Bravúrt hajtott végre a csapat, hiszen nehéz helyzet ide, vagy oda, de valósággal lelépték az ellenfelüket. Az első harmadban egyetlen találat született, Shaw volt eredményes, Erdélynek és Horváthnak köszönhette a gólpasszt. A középső szakaszban aztán minden eldőlt, háromszor vették be a tiroliak kapuját a fehérváriak, Terbócs, Magosi, Sarauer sorrendben. A záró 20 percben már mindössze egy kiállítást jegyezhetett fel a krónika, magabiztosan nyert a Fehérvár AV19.

Ez pedig nagy tett volt a körülmények ismeretében!

JEGYZŐKÖNYV

INNSBRUCK: McCollum – Borque, Messner / Jakubitzka, Betker / Lupinski, Lattner – Bär, McGauley, Leavens / Dostie, Magwood, Mader / Ulmer, Ludin, Feldner / Muigg, Schintler, Paulweber. Edző: Mitch O'Keefe
FEHÉRVÁR: KORNAKKER – HORVÁTH M. (1), T. Campbell / Atkinson, Reiter A. / Shaw 1, DOBMAYER (1) – Magosi B. 1, Hári J. (1), Kuralt (1) / ERDÉLY CS. (1), SARAUER 1 (1), TERBÓCS 1 (1) / Rétfalvi, Németh K., Mihály Ákos. Edző: Kevin Constantine

Kapura lövések: 34–20.

Gól – emberelőnyből: 2/0, ill. 2/0

MESTERMÉRLEG
Kevin Constantine: – Egész évben nem volt ilyen kevés bevethető játékosom, kilencen hiányoztak. Tudtam, csak akkor lehet esélyünk, ha az első harmad végén legalább döntetlenre állunk, mert a rövid kispad miatt hamar elfogy az erőnk. Az emberhátrányban szerzett gól létfontosságú volt, buta hiba után kaptunk kétperces büntetést, túl sokan voltunk a jégen egyszerre, és nemhogy nem kaptunk belőle gólt, még be is találtunk. Pénteken ismét az Innsbruckkal játszunk, de addigra remélhetőleg legalább öten visszatérhetnek a keretbe.

Sport

 1. Röplabda: utánpótlás eredmények, hét győzelemmel, négy vereséggel

  Öt korosztályos bajnokság küzdelmeiben voltak érdekeltek az ÉDRA-MÁV Előre különböző utánpótláscsapatai a mögöttünk hagyott hétvégén. Női NB II-es csapatunk fordulatos mérkőzésen maradt alul Veszprémben, ugyanakkor a férfiak legyőzték a Széchenyi Győrt. Az U19-es lányok két győzelmet és egy vereséget begyűjtve utazhattak haza Lovasberényből, a szuperminik pedig Tahitótfaluban mutatták meg, mit tudnak.

  2022.01.25.
 2. Jégkorong: magabiztos Titánok győzelem a Dunaújváros ellen!

  A Fehérvári Titánok jégkorongcsapata hétfőn a Dunaújvárosi Acélbikák együttesét fogadta a Raktár utcában. A Titánok az Erste Liga sorozatban a 10. helyen álltak, két ponttal megelőzve a Dunaújvárost. A fehérvári fiatalok magabiztos sikerükkel öt pontra növelték az előnyüket.

  2022.01.24.
 3. Hiába, a sport már csak ilyen…

  Hogy miért mondhatjuk ezt? Most azért, mert nagy meglepetésre a jégkorong Magyar Kupa döntőjében Székesfehérváron nem a toronymagasan esélyesnek mondott Hydro Fehérvár AV19 nyerte a finálét, hanem a nem túl hosszú múlttal rendelkező DEAC csapata. 

  2022.01.24.
 4. Röplabda: sima MÁV Előre-Bericap győzelem a Budaörs ellen

  A MÁV Előre SC-Bericap hNB I-es női röplabdacsapata három szettben aratott győzelmet aratott a Budaörsi DSE-Emericus ellen, a női NB I Liga alapszakasz legutóbbi fordulójában. A fehérváriak sikeréhez egy pillanatnyi kétség nem fűződhetett.

  2022.01.24.
Nyitott tornatermek

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak