Jégkorong: baljós körülmények ellenére bravúros siker Innsbruckban!

A Hydro Fehérvár AV19 jégkorongcsapata baljós előjelekkel utazott Innsbruckba. A csapat december 30 óta nem lépett jégre az ICE HL pontvadászatban, ugyanis a Corona vírus megakadályozta őket ebben. A csapat tartalékosan, szűk három sorral érkezett a mérkőzésre. De simán győztek…!
2022.01.12. 21:39 |
Jégkorong: baljós körülmények ellenére bravúros siker Innsbruckban!

HC Innsbruck-Hydro Fehérvár AV19 0-4 (0-1, 0-3, 0-0)

Bravúrt hajtott végre a csapat, hiszen nehéz helyzet ide, vagy oda, de valósággal lelépték az ellenfelüket. Az első harmadban egyetlen találat született, Shaw volt eredményes, Erdélynek és Horváthnak köszönhette a gólpasszt. A középső szakaszban aztán minden eldőlt, háromszor vették be a tiroliak kapuját a fehérváriak, Terbócs, Magosi, Sarauer sorrendben. A záró 20 percben már mindössze egy kiállítást jegyezhetett fel a krónika, magabiztosan nyert a Fehérvár AV19.

Ez pedig nagy tett volt a körülmények ismeretében!

JEGYZŐKÖNYV

INNSBRUCK: McCollum – Borque, Messner / Jakubitzka, Betker / Lupinski, Lattner – Bär, McGauley, Leavens / Dostie, Magwood, Mader / Ulmer, Ludin, Feldner / Muigg, Schintler, Paulweber. Edző: Mitch O'Keefe
FEHÉRVÁR: KORNAKKER – HORVÁTH M. (1), T. Campbell / Atkinson, Reiter A. / Shaw 1, DOBMAYER (1) – Magosi B. 1, Hári J. (1), Kuralt (1) / ERDÉLY CS. (1), SARAUER 1 (1), TERBÓCS 1 (1) / Rétfalvi, Németh K., Mihály Ákos. Edző: Kevin Constantine

Kapura lövések: 34–20.

Gól – emberelőnyből: 2/0, ill. 2/0

MESTERMÉRLEG
Kevin Constantine: – Egész évben nem volt ilyen kevés bevethető játékosom, kilencen hiányoztak. Tudtam, csak akkor lehet esélyünk, ha az első harmad végén legalább döntetlenre állunk, mert a rövid kispad miatt hamar elfogy az erőnk. Az emberhátrányban szerzett gól létfontosságú volt, buta hiba után kaptunk kétperces büntetést, túl sokan voltunk a jégen egyszerre, és nemhogy nem kaptunk belőle gólt, még be is találtunk. Pénteken ismét az Innsbruckkal játszunk, de addigra remélhetőleg legalább öten visszatérhetnek a keretbe.