Jégkorong: a Hydro Fehérvár AV19 sorozatban negyedik vereségét szenvedte el

A pénteki Salzburg elleni hosszabbításos vereséget követően vasárnap a távoli Klagenfurtba utazott a Hydro Fehérvár AV19 jégkorongcsapata, hogy megszakítsa addigi, három mérkőzésből álló negatív sorozatát. De ez nem sikerült, a társaság elkönyvelhette sorozatban a negyedik verségét. A Klagenfurt együttese pedig megszerezte zsinórban a negyedik győzelmét.
2021.11.28. 20:29 |

Klagenfurter AC-Hydro Fehérvár AV19 3-1 (0-0, 1-0, 2-1)

Mindennek lehetett mondani, csak gondtalan „kirándulásnak” nem a fehérváriak vasárnapi mérkőzését. A hazaiak ugyanis a legtöbbször nyerték meg eddig a Ligát, így a legjobbak közé tartoznak. Annak ellenére is, hogy jelenleg nincsenek az élbolyban. A fehérváriak igen, nagyon sokáig álltak az első, vagy a második helyen. Az elmúlt hetekben nem ment nekik annak ellenére sem, hogy vereségeik között volt hosszabbításos is, ami legalább egy pontot jelentett. A vasárnapi mérkőzés után nem járt nekik pont, mert a rendes játékidőben maradtak alul.

Az első harmadban sokat korcsolyáztak a játékosok, jöttek a lövések mindkét kapura, de a hálóőrök a helyükön voltak, így nem született gól. A középső 20 percben, a 35.-ben Witting talált be, és ezzel az egy gólos hazai előnnyel mehettek a csapatok pihenőre. Amely után 3 és fél perccel Shaw kiegyenlítette a Hydro hátrányát. Az 51. percig örülhettek az egál állásnak, ekkor Fraser hervasztotta a vendégek reményét, 2-1. A végén az Alba lehozta a kapusát, de 13 másodperccel a vége előtt Koch betalált az üres kapuba, nyert a Klagenfurt.

A Hydro Fehérvár AV19 visszacsúszott a negyedik helyre, december 3-án a Raktár utcában a Znojmo ellen lehet javítani!

Sport

 1. A Honvéd Szondi SE kiemelt egyesület, új szakosztályokkal

  A székesfehérvári Honvéd Szondi SE tájékoztatóra hívta szerdán a sajtó munkatársait. A megbeszélés témája a H. Szondi SE szerepe a város életében. Erről az elnök és még két szakosztály vezetője beszélt. Szentes László elnök mellett Mészáros Attila, Székesfehérvár alpolgármestere, Volsik Tibor az asztaliteniszezők és Takács Péter a triatlonosták vezetője mondta el a gondolatait.

  2022.01.26.
 2. Jégkorong: a Hydro Fehérvár AV19 a Znojmo együttesét fogadja

  Ismét jégre lép a Hydro Fehérvár AV19 jégkorongcsapata az ICE HL-ben, szerdán este 19.15 perckor a Tesla Orli Znojmo együttesét fogadja a Raktár utcai jégcsarnokban. A fehérváriak a vasárnapi Magyar Kupa döntő után lépnek jégre, a győzelem esélyével.

  2022.01.26.
 3. MÁV Előre röplabda - négyoldalú megállapodás a sikeres jövőért

  Kedden késő délutánon a Corvinus Egyetem Székesfehérvári Campusán sajtótájékoztatót tartottak. A tájékoztató témája a négyoldalú megállapodás megkötésének az aláírása volt a MÁV Előre Sport Club, a MÁV Előre Sport Akadémia, az Észak-dunántúli Röplabda Akadémia, valamint a Dabronc Marcal-völgye Egyesület között.

  2022.01.25.
 4. Röplabda: utánpótlás eredmények, hét győzelemmel, négy vereséggel

  Öt korosztályos bajnokság küzdelmeiben voltak érdekeltek az ÉDRA-MÁV Előre különböző utánpótláscsapatai a mögöttünk hagyott hétvégén. Női NB II-es csapatunk fordulatos mérkőzésen maradt alul Veszprémben, ugyanakkor a férfiak legyőzték a Széchenyi Győrt. Az U19-es lányok két győzelmet és egy vereséget begyűjtve utazhattak haza Lovasberényből, a szuperminik pedig Tahitótfaluban mutatták meg, mit tudnak.

  2022.01.25.
Nyitott tornatermek

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak