Jégkorong: a Hydro Fehérvár AV19 pénteken és vasárnap itthon játszik

Két újabb hazai mérkőzés előtt hat forduló után a Hydro Fehérvár AV jégkorongozói állnak az élen az osztrák nemzetközi bajnokság, az Ice Hockey League küzdelmeiben.
2021.10.08. 08:42 |

A fehérváriaknak 15 pontja van, mögöttük található a 13 pontos Olimpija, míg 11 ponttal a Red Bull Salzburg a harmadik a képzeletbeli dobogón.

Hogy aztán ez meg lepetés vagy sem, döntse el ki, ki maga. Egy biztos: kellemes tény, amit jó tudni, látni. A FAV19 egyetlen meccset veszített el, a legutóbbi fordulóban a Salzburg otthonában kaptak ki, mégpedig 3-0-ra.

Ezen a héten két találkozót vívnak Háriék, mindkét csatát itthon, a Raktár utcában. Pénteken 19.15 perckor a Graz 99ers ellen korcsolyáznak a jégre, míg vasárnap 17.30-kor a Dornbirn Bulldogs ellen teszik meg ugyanezt. A pénteki ellenfél jelenleg a tabella 10. helyén tanyázik, míg a Dornbirn pillanatnyilag a kilencedik. A Dornbirn ellen éppen egy hete játszott a Hydro Fehérvár, akkor az osztrákok otthonában nyertek 6-3-ra. A Graz ellen először mérkőznek.

hazai hoki mérkőzések előttEgy biztos: két nehéz csatára számíthatnak a csapat tagjai és a nézők. De hát az eddigi mérkőzések is nehezek voltak, mégis sikerrel vívták meg őket, egy kivétellel szinte magabiztosan, kétszer 3, egyszer 4 gólkülönbséggel nyertek, míg két csatájuk volt szoros, de azt is hoztak eggyel több lőtt góllal.  Jöjjön hát a sikeres folytatás!

Sport

 1. Győzelemmel tértek haza Győrből a Honvéd Szondi asztaliteniszezői

  A Honvéd Szondi Székesfehérvár első csapata Győrbe látogatott a hétvégén az Extra Liga 6. fordulójában, míg az NB II-es gárda Bonyhádon mérkőzött meg.

  2021.10.24.
 2. Hosszabbításban kapott ki a címvédőtől a Volán az ICEHL-ben

  Először túlórázott ebben a szezonban a Hydro Fehérvár AV19, amely az osztrák bázisú liga címvédőjét, a Klagenfurtot fogadta a Raktár utcában. 1-0-ra és 2-1-re is a vendégek vezettek, de ezekre volt válasza a Volánnak. Az extra játékidőben aztán gyorsan döntött a KAC, így egy pont jutott Kuraltéknak.

  2021.10.24.
 3. Ismerős dramaturgia: nagy előnyt adott le és kikapott az Alba Fehérvár

  A kosárlabda-bajnokságban eddig alulteljesítő Alba Fehérvár remek első félidőt produkált támadásban és védekezésben is az előző idény ezüstérmese ellen. Ötvenet dobtak szünetig és vezettek a fehérváriak. De hiába volt húsz pont is az előny, szünet után hamar egyenlített a Szolnok. A negyedik negyedben megint elment tízzel, de így sem tudta megnyerni a meccset az Alba Fehérvár. Alba Fehérvár - Szolnok 81-88

  2021.10.24.
 4. Jégkorong: székesfehérvári bomba robbant a diósgyőri jégcsarnokban

  Finoman szólva is örömteli bombameglepetésról számolhatunk! És akkor még nem illettem valami frenetikusan nagy szóval azt ami történt Diósgyőrben! Mert az Erste Bank Liga vasárnap kora délutáni mérkőzésén a Titánok nagy meglepetésre győztek.

  2021.10.24.
Nyitott tornatermek

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak