Jégkorong: újabb székesfehérvári siker hazai jégen

A Hydro Fehérvár AV19 jégkorongcsapata hazai jégen kezdte a hoki hétvégét, és itt is fejezi be vasárnap este. Tegnap a Graz 99ers ellen mérkőztek a Raktár utcában és megszerezték hatodik győzelmüket.
2021.10.09. 07:15 |
A csapat sikerével megerősítette vezető helyét a tabellán. Folytatás vasárnap a Dornbirn ellen!

Sokáig, egészen az 50. percig nem esett gól. A csapatok igyekeztek, voltak helyzetek itt is, ott is, de ennyi. Az 50. percben aztán „megtört a jég”, a fehérvári Henrik Nilsson távoli lövése akadt be a kapuba, hat perccel később Horváth Milán megduplázta az előnyt, zúgott a csarnok, összeölelkeztek az emberek, itt lesz az újabb győzelem! Az ám, csakhogy az 58. percben a grazi Simon Hjalmarsson sem hibázott közelről. Hamar lekorcsolyázott az osztrákok kapusa, 6 az öt ellen támadott a Graz, de aztán jött az öröm hulláma, a csapat sikerét biztossá tevő gólt Hári János lőtte az utolsó percben, az üres kapuba.

Hydro Fehérvár AV19-Graz 99ers 3-1 (0-0, 0-0, 3-1)

A csapat Kornakker – ATKINSON (1), NILSSON 1 / Stipsicz, T. Campbell / Fournier, Szabó D. / Horváth M. 1 – Magosi B., HÁRI J. 1 (1), Kuralt / Erdély Cs., Sarauer, Petan / Shaw (1), Jacobs, Terbócs (1) / Ambrus G., Rétfalvi, Mihály Ákos. Edző: Kevin Constantine összeállításban játszott.

Sport

 1. Győzelemmel tértek haza Győrből a Honvéd Szondi asztaliteniszezői

  A Honvéd Szondi Székesfehérvár első csapata Győrbe látogatott a hétvégén az Extra Liga 6. fordulójában, míg az NB II-es gárda Bonyhádon mérkőzött meg.

  2021.10.24.
 2. Hosszabbításban kapott ki a címvédőtől a Volán az ICEHL-ben

  Először túlórázott ebben a szezonban a Hydro Fehérvár AV19, amely az osztrák bázisú liga címvédőjét, a Klagenfurtot fogadta a Raktár utcában. 1-0-ra és 2-1-re is a vendégek vezettek, de ezekre volt válasza a Volánnak. Az extra játékidőben aztán gyorsan döntött a KAC, így egy pont jutott Kuraltéknak.

  2021.10.24.
 3. Ismerős dramaturgia: nagy előnyt adott le és kikapott az Alba Fehérvár

  A kosárlabda-bajnokságban eddig alulteljesítő Alba Fehérvár remek első félidőt produkált támadásban és védekezésben is az előző idény ezüstérmese ellen. Ötvenet dobtak szünetig és vezettek a fehérváriak. De hiába volt húsz pont is az előny, szünet után hamar egyenlített a Szolnok. A negyedik negyedben megint elment tízzel, de így sem tudta megnyerni a meccset az Alba Fehérvár. Alba Fehérvár - Szolnok 81-88

  2021.10.24.
 4. Jégkorong: székesfehérvári bomba robbant a diósgyőri jégcsarnokban

  Finoman szólva is örömteli bombameglepetésról számolhatunk! És akkor még nem illettem valami frenetikusan nagy szóval azt ami történt Diósgyőrben! Mert az Erste Bank Liga vasárnap kora délutáni mérkőzésén a Titánok nagy meglepetésre győztek.

  2021.10.24.
Nyitott tornatermek

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak