Iskolanyitogató online fórumot tart szerdán délután az István Király Általános Iskola

Iskolanyitogató online fórumot tart február 24-én, szerdán a Facebook oldalán az István Király Általános Iskola. A leendő elsősök szüleitől előzetesen és az esemény alatt is várják az intézménnyel kapcsolatos kérdéseket
2021.02.23. 12:57 |

A leendő első osztályos kisgyermekek szülei örömteli, de felelősséggel járó döntés előtt állnak az iskolaválasztás kapcsán. A koronavírus-járvány nem teszi lehetővé a személyes intézménylátogatást, ezért az István Király Általános Iskola a Facebook oldalán szervez iskolanyitogató fórumot 2021. február 24-én, szerdán 17 órától körülbelül egy órás időtartamban.

A gyerekek szülei előzetesen az elsosleszek@istvaniskola.hu e-mail címre tudják elküldeni a kérdéseiket, de megtehetik ezt az esemény ideje alatt is. A kérdéseket a leendő elsős osztályfőnökök, tanító nénik és az iskolavezetőség tagjai válaszolják meg. A szülők általános tájékoztatást kapnak az iskoláról, az oktató munkáról és a speciális oktatási profilokról. A beiratkozásról később az intézmény holnapján és közösségi oldalán értesítik a családokat.

A COVID-járvány miatt a székesfehérvári iskolák csak online formában tudják informálni a szülőket és a gyerekeket, így érdemes folyamatosan követni az intézmények honlapjait és közösségi oldalait.

Fehérvári színes

 1. A Csóbor Pincészet chardonnay-ját választották Székesfehérvár zászlósborának

  Online formában választotta meg az év borát a Noé-hegyi Szent István Borlovagrend. A szakmai grémium döntése alapján, 2021-ben a Székesfehérvár város zászlósbora rangos címet, chardonnay-vel a Csóbor Pincészet érdemelte ki.

  2021.02.27.
 2. Emlékezetes születésnap - rendőrök vitték bölcsődébe a három éves Zétényt

  Egy három éves kisfiú szülei fordultak a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársaihoz azzal a kéréssel, hogy a kisfiúk nagy csodálója a rendőröknek és hatalmas örömöt okozna neki, ha beülhetne egy igazi rendőrautóba. A rendhagyó születésnapi meglepetést örömmel teljesítették a Fejér megyei rendőrök.

  2021.02.26.
 3. Hétvégén még utazhatunk ingyenesen az elektromos buszon

  Még két napig közlekedik a menetrend szerinti forgalomban az elektromos meghajtású Ikarus City Pioneer. A Zöld Busz Mintaprojekt keretében Székesfehérváron bárki ingyenesen kipróbálhatja a járművet február 27-én, szombaton a „22”-es, február 28-án, vasárnap a „31”, „35”, „37” autóbuszjárat útvonalán.

  2021.02.26.
 4. Közlekedési Tudáspróba - márciusban alapvizsgát tesz minden 4-7. osztályos diák

  A legfontosabb gyalogos és kerékpáros közlekedési szabályokat ismerhették meg játékos formában a Közlekedő kisokosból az általános iskolások. A kiadványból felkészülve március 1-12. között közlekedési alapvizsgát tesz minden 4-7. osztályos diák.

  2021.02.26.

Lakossági tájékoztatás

Fehérvár Magazin

Webkamera


360 Fehérvár