M. Tóth István 100 - vasárnapig írhat az emlékkönyvbe

A Székesfehérvári Művészek Társasága és a Szent István Király Múzeum közös felhívással fordul a város közösségéhez. A száz éve született M. Tóth István festőművész és pedagógus emléke előtt kiállítással tisztelegnek, és szeretnék egy emlékkönyvbe összegyűjteni a vele kapcsolatos személyes emlékeket.
2022.03.26. 07:35 |
M. Tóth István 100 - vasárnapig írhat az emlékkönyvbe

A leírt gondolatokat küldje el az szmt92pg@gmail.com  címre küldött emailben 2022. március 27-ig!

Maroshegyi, azaz M. Tóth István 1922. április 19-én született Maroshegyen. Az ismert festőművészről és pedagógusról áprilisban nyíló kiállítással emlékeznek meg Székesfehérváron.

A Székesfehérvári Művészek Társasága és a Szent István Király Múzeum közös felhívással fordul a város közösségéhez, mert a tárlat mellett szeretnének személyes emlékeket is összegyűjteni, amelyeket szerkesztve, majd közreadva egy közösségi ünneppé teljesedne ki a megemlékezés.

Azt kérik, hogy akinek van személyes emléke M. Tóth Istvánról, vagy van a tulajdonában műalkotása, ossza meg ezzel kapcsolatos érzéseit a közösséggel. A leírt gondolatokat küldje el az szmt92pg@gmail.com  címre küldött emailben 2022. március 27-ig!