Ingyenes sportolás a Székesfehérvári Futók Körével a Haleszban és Palotavárosban

Továbbra is díjmentes sportolási lehetőséget és tanácsadást kínál a mozogni vágyóknak a Székesfehérvári Futók Köre két városrészben. Kedd délutánonként a Halesz ligetben, csütörtök délutánonként pedig a Palotavárosi tavak környékén zajlanak a foglalkozások. A futáshoz igény szerint sportszakértők adnak tanácsot a már avatott és kezdő sportolóknak egyaránt.
2022.01.13. 14:05 |

A Székesfehérvári Futók Köre a Honvéd Szondi György SE Tömegsport Szakosztálya együttműködésével még tavaly nyáron indította el az egyedülálló kezdeményezést.

A cél, hogy fokozatossággal, egyéni adottságok és igények szerint tanuljanak az emberek igazán jól futni, hogy a sportolás valódi örömforrást, felfrissülést jelentsen számukra, sérülés és felesleges kifulladás nélkül.

A díjmentesen elérhető foglalkozások két városrészben zajlanak: 

- a Halesz ligetben keddenként 17 órakor kezdődik a program a szabadtéri kondiparknál, míg a Palotavárosi tavaknál csütörtökönként 17 órától zajlik a közös sportolás, a találkozási helyszín a Királyok parkjánál van.

Mindkét helyszínen szakmai vezető segítségével, díjmentesen, szervezett formában bonyolítják le a foglalkozásokat, melyeken mindenki saját felelősségére vehet részt.

A járvány miatt az utóbbi hónapokban nem mindenki mozgott rendszeresen, ezért a résztvevőknél a fizikai állóképesség is változó lehet. A futás időtartamának kiválasztásához a szervezők fokozatosságot javasolnak! Mindkét helyszínen biztosított a díjmentes mosdóhasználat.

Aranybulla emlékév 2022.

Nyitott tornatermek

Nyitott tornatermek

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak