Ingyenes sportolás a Székesfehérvári Futók Körével a Haleszban és Palotavárosban

Továbbra is díjmentes sportolási lehetőséget és tanácsadást kínál a mozogni vágyóknak a Székesfehérvári Futók Köre két városrészben. Kedd délutánonként a Halesz ligetben, csütörtök délutánonként pedig a Palotavárosi tavak környékén zajlanak a foglalkozások. A futáshoz igény szerint sportszakértők adnak tanácsot a már avatott és kezdő sportolóknak egyaránt.
2022.01.13. 14:05 |

A Székesfehérvári Futók Köre a Honvéd Szondi György SE Tömegsport Szakosztálya együttműködésével még tavaly nyáron indította el az egyedülálló kezdeményezést.

A cél, hogy fokozatossággal, egyéni adottságok és igények szerint tanuljanak az emberek igazán jól futni, hogy a sportolás valódi örömforrást, felfrissülést jelentsen számukra, sérülés és felesleges kifulladás nélkül.

A díjmentesen elérhető foglalkozások két városrészben zajlanak: 

- a Halesz ligetben keddenként 17 órakor kezdődik a program a szabadtéri kondiparknál, míg a Palotavárosi tavaknál csütörtökönként 17 órától zajlik a közös sportolás, a találkozási helyszín a Királyok parkjánál van.

Mindkét helyszínen szakmai vezető segítségével, díjmentesen, szervezett formában bonyolítják le a foglalkozásokat, melyeken mindenki saját felelősségére vehet részt.

A járvány miatt az utóbbi hónapokban nem mindenki mozgott rendszeresen, ezért a résztvevőknél a fizikai állóképesség is változó lehet. A futás időtartamának kiválasztásához a szervezők fokozatosságot javasolnak! Mindkét helyszínen biztosított a díjmentes mosdóhasználat.

Sport

 1. Röplabda: utánpótlás eredmények, hét győzelemmel, négy vereséggel

  Öt korosztályos bajnokság küzdelmeiben voltak érdekeltek az ÉDRA-MÁV Előre különböző utánpótláscsapatai a mögöttünk hagyott hétvégén. Női NB II-es csapatunk fordulatos mérkőzésen maradt alul Veszprémben, ugyanakkor a férfiak legyőzték a Széchenyi Győrt. Az U19-es lányok két győzelmet és egy vereséget begyűjtve utazhattak haza Lovasberényből, a szuperminik pedig Tahitótfaluban mutatták meg, mit tudnak.

  2022.01.25.
 2. Jégkorong: magabiztos Titánok győzelem a Dunaújváros ellen!

  A Fehérvári Titánok jégkorongcsapata hétfőn a Dunaújvárosi Acélbikák együttesét fogadta a Raktár utcában. A Titánok az Erste Liga sorozatban a 10. helyen álltak, két ponttal megelőzve a Dunaújvárost. A fehérvári fiatalok magabiztos sikerükkel öt pontra növelték az előnyüket.

  2022.01.24.
 3. Hiába, a sport már csak ilyen…

  Hogy miért mondhatjuk ezt? Most azért, mert nagy meglepetésre a jégkorong Magyar Kupa döntőjében Székesfehérváron nem a toronymagasan esélyesnek mondott Hydro Fehérvár AV19 nyerte a finálét, hanem a nem túl hosszú múlttal rendelkező DEAC csapata. 

  2022.01.24.
 4. Röplabda: sima MÁV Előre-Bericap győzelem a Budaörs ellen

  A MÁV Előre SC-Bericap hNB I-es női röplabdacsapata három szettben aratott győzelmet aratott a Budaörsi DSE-Emericus ellen, a női NB I Liga alapszakasz legutóbbi fordulójában. A fehérváriak sikeréhez egy pillanatnyi kétség nem fűződhetett.

  2022.01.24.
Nyitott tornatermek

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak