Informatikai eszközöket vásárolt a Kríziskezelő Központ a Fehérvár Travel Alapítvány támogatásából

Ismét sikerrel pályázott támogatásért a Fehérvár Travel Alapítványnál a Kríziskezelő Központ. Az elnyert 950 ezer forintból informatikai eszközöket, asztali számítógépeket és egy monitort vásároltak, melyek a Központ munkatársainak mindennapi munkáját segítik.
2022.11.16. 13:54 |
Informatikai eszközöket vásárolt a Kríziskezelő Központ a Fehérvár Travel Alapítvány támogatásából

A Kríziskezelő Központ 2022 márciusában adta be pályázatát a Fehérvár Travel Alapítvány a Rászorulókért szervezethez, amely hosszú évek óta aktívan közreműködik a társadalmi szerepvállalásban Székesfehérváron.

A Központ vezetője, Zsabka Attila elmondta, az ellátottak mellett a munkatársainak is szükségük van szolgáltatásokra és eszközökre a mindennapokban, ezért támogatást kértek informatikai eszközök beszerzésére. A pályázat sikeres volt, az elnyert 950 ezer forintból három asztali számítógépet és egy monitort tudtak vásárolni. A gépeket a Nappali Szolgáltató Centrumban, az utcán élő hajléktalanokat koordináló irodában és a Sörház téri épületben használják.

„Lemondani a feleslegről, amikor másoknak a szükséges hiányzik, nem jótett, hanem kötelesség.” – hangzik a Fehérvár Travel Alapítvány a Rászorulókért jelmondata. Ennek jegyében adta át jelképesen a támogatást Igari Antal, az Alapítvány kuratóriumának elnöke. Emlékeztetett arra, hogy ez már a harmadik sikeres pályázata volt a Kríziskezelőnek. Korábban egy új gépkocsi beszerzését és az utcán élőket segítő zuhanyzó kialakítását is támogatta a szervezetük.