II. ÓE Fehérvári Állásbörze - Hétfőig várják a kiállítók jelentkezését

Második alkalommal szervez állásbörzét az Óbudai Egyetem Nonprofit Kft. Székesfehérváron. A március 12-i esemény célja: segítséget nyújtani a munkaadóknak, hogy megtalálják leendő munkavállalóikat. A szervezők várják azon cégek, vállalatok jelentkezését, akik szívesen találkoznak és bemutatják a tehetséges egyetemistáknak profiljukat az Óbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Kar kampuszán rendezett tavaszi eseményen. A jelentkezési és anyagleadási határidő: február 12. hétfő.
2024.02.07. 09:41 |
II. ÓE Fehérvári Állásbörze - Hétfőig várják a kiállítók jelentkezését

Az egyetemi hallgatók mellett a városban és a térségben élő álláskeresőket is tárt kapukkal várja az Óbudai Egyetem Fehérvári Állásbörzéje.

A programot életre hívó Óbudai Egyetem Nonprofit Kft. célja, hogy segítsen a munkaadóknak megtalálni a leendő munkavállalókat. A március 12-i rendezvényre még van lehetőség kiállítóként jelentkezni, hogy a székesfehérvári, környékbeli cégek, vállalatok részesei legyenek egy izgalmas eseménynek, ahol bemutathatják profiljukat, valamint lehetőségük lesz találkozniuk tehetséges egyetemistáinkkal. „Ne maradjon le a lehetőségről, hogy megtalálja a tökéletes munkavállalóit!” – írják felhívásukban a szervezők.

A jelentkezési és anyagleadási határidő: február 12. hétfő.

Regisztráció és további információ EZEN a linken találhatók


Gazdaság

 1. Munkaerőpiaci támogatások

  A Széchenyi Terv Plusz program keretében megvalósuló GINOP PLUSZ-3.1.1-23-2023-00001 „Pillér” projekt célja a munkaerő-kínálat bővítése és fejlesztése, az álláskeresők és inaktívak foglalkoztathatóságának javítása, valamint a program célcsoportjába tartozók nyílt munkaerőpiacon való tartós integrációja.

  2024.07.18.
 2. Megújult az Alpha Patika

  A megújult Alpha Patika avatóünnepségére került sor hétfőn a József Attila utca 39. szám alatt. Alma referencia patikaként működik a dr. Horváth Máté által vezette gyógyszertár. Szélesebb választékkal, és jelentősen kibővült kiszolgálótérrel találkozhatnak a betegek és azok, akik egészségmegőrzés céljából vásárolnak patikai termékeket.

  2024.07.01.
 3. NAV ellenőrzések

  A Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársai a Velencei-tó térségében ellenőrzik a számla- és nyugtaadást továbbá fokozottan ellenőrzik a jövedéki kiskereskedőknél a jövedéki termékek eredetét. A szezonáliszöldség- és gyümölcsértékesítőknél illetve a fagylalt értékesítőknél ellenőrzik a nyugtaadást valamint az alkalmazottak bejelentését.

  2024.06.27.
 4. Vállalkozásfejlesztési Program

  Vállalkozásfejlesztési Programsorozat keretében nyáron is várja a vállalkozásokat tájékoztató előadásokra, információs napokra, vállalkozói klubokra, tanácsadásokra Fejér vármegye különböző településein a Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara.

  2024.06.26.