Idén is meghirdeti iskolai okosbútor-pályázatát az MVM

A tavalyi verseny sikerén felbuzdulva idén is meghirdeti iskolai okosbútor-pályázatát az MVM, amelynek keretében 10 darab Hello Wood kerti bútort nyerhetnek a fiatalok iskolájuk számára. Az egyéni játékban való részvételhez szeptember 21-ig lehet regisztrálni a www.mvmokosbutor.hu oldalon.
2020.09.16. 07:19 |

A pályázat részletes feltételei ITT olvashatók!

Már a tavalyi évben is hatalmas érdeklődés övezte az MVM okosbútor-pályázatát, amelynek keretében a pályázó 550 oktatási intézmény diákjai közül négy magyarországi oktatási intézmény számára adtak át egy-egy okosbútort. A kültéri installációkat egy általános iskolának, egy középiskolának, egy többfunkciós oktatási intézménynek, illetve egy egyetemnek ítélte oda a szakmai zsűri.

A nagy siker és érdeklődés okán az MVM ebben az évben is meghirdeti pályázatát: a tanulóknak szeptember 1. és szeptember 21. között van lehetőségük regisztrálni, hogy a szeptember 21-jei játékon részt vehessenek. A nyereményjátékban való részvétel minden esetben regisztrációhoz kötött, amelyet a www.mvmokosbutor.hu oldalon tehetnek meg az érdeklődő diákok. A regisztrációt követően e-mailben küldik majd meg azt a linket, amelyről a nyereményjáték elérhető lesz. Egy regisztrációval csak egyszer lehet játszani, de egy intézmény képviseletében többen is regisztrálhatnak, azaz a suliból többen is játszhatnak a nyereményért.

A játék napján, szeptember 21-én, hétfőn 10:00 és 16:00 óra között a szabályszerűen regisztrált játékosoknak 30 perc áll rendelkezésükre, hogy a 15 kérdésből álló online, scrabble típusú keresztrejtvényt megfejtsék. A keresztrejtvény megfejtéséhez szükséges hasznos és érdekes tudnivalókat az MVM saját anyagai biztosítják, amelyeket a játék honlapján, a „Tudásbázis” menüpont alatt lehet elérni.

Közélet

 1. Prémium kategóriás szint a cél - új fejezet a Kodolányi életében

  Az új tanévvel együtt új fejezet is kezdődött a Kodolányi János Egyetem életében, hiszen a székesfehérvári alapítású felsőoktatási intézmény fenntartója ez tavaszától kezdve hivatalosan is a Docler cégcsoport alapító-tulajdonosa, Gattyán György. Az új tulajdonossal, aki maga is a Kodolányi hallgatója volt, illetve az egyetem rektorával Dr. Szabó Péterrel a Kodolányisok Világa készített beszélgetést.

  2020.09.25.
 2. Közel 200 millió forintból újult meg az Alba Regia Műszaki Kar internetes hálózata és számítógépparkja

  Befejeződött az az uniós projekt, amelynek köszönhetően közel 200 millió forintból megújult az Óbudai Egyetem Alba Regia Karának internetes hálózata és számítógépparkja. A fejlesztés eredményeként jelentősen javult a felsőoktatási intézmény szolgáltatásainak minősége.

  2020.09.25.
 3. Közgyűlés - kezdődik a volt mozi felújítása, érkezik még 8 új busz és 14 km kerékpárút épül

  A héten átadott 10 és a hamarosan érkező 5 új autóbusz mellé további 8 érkezik - többek között erről is döntött a pénteki közgyűlés. Kiválasztották a képviselők a kivitelezőt és hosszú várakozás után teljes kormányzati finanszírozássa kezdődik a volt Köztársaság Mozi teljes felújítása, melyből a Nemzeti Emlékhely látogatóközpontja lesz. Arról is döntés született, hogy további 14 kilométernyi kerékpárút épül Székesfehérváron.

  2020.09.25.
 4. Az igazi szeretet a titka - 95. születésnapján köszöntötték Málits György Ferencnét

  Éppen csütörtökön töltötte be a 95. életévét a székesfehérvári Málits György Ferencné Gabrovits Terézia. Székesfehérvár Önkormányzata nevében Östör Annamária önkormányzati képviselő köszöntötte fel őt öreghegyi otthonában a város ajándékával és a miniszterelnöki emléklappal.

  2020.09.24.

Lakossági tájékoztatás

Fehérvár Magazin

Webkamera


360 Fehérvár

Eseménynaptár

2020. Szeptember
h
K
Sze
Cs
P
Szo
V
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4