Húsvéti rajzpályázatot hirdetett a VOKE március 20-i határidővel

Óvodás és iskoláskorú gyermekeknek hirdetett rajzpályázatot a VOKE Vörösmarty Mihály Művelődési Ház és Könyvtár. A pályamunkákat március 20-án, hétfőig várják.
2023.03.10. 07:46 |
Húsvéti rajzpályázatot hirdetett a VOKE március 20-i határidővel

Mit jelent nekem a Húsvét? Hogyan várjuk a nyuszit? címmel hirdetett rajzpályázatot a VOKE Vörösmarty Mihály Művelődési Ház és Könyvtár óvodás és iskoláskorú gyermekek számára.

A munkákat szabadon választott technikával, többek között temperával, festékkel vagy grafittal is elkészíthetik a jelentkezők. A művek személyesen vagy postán adhatóak le, a 8000 Székesfehérvár, Mártírok útja 2. címen. A szervezők kérik feltüntetni a jelentkezők nevét, osztályát, postai és e-mail címét, valamint iskolája és oktatója nevét.

A pályamunkák beküldési határideje: március 20.

A beküldött anyagokat szakértő zsűri fogja elbírálni. Az eredményhirdetésre március 31-én, pénteken 14.00 órakor kerül sor.

Fehérvári színes

 1. Piknik a belvárosban

  A pünkösdi hétvégén a belvárosi lakókat is várta a Székesfehérvári Kulturális Központ a Városház térre közös piknikezésre. Játékok, hangszerbemutató, társasjáték-sátor, kincsmosás is volt a kínálatban, a kicsiket a Pitypang zenekar, a felnőtteket pedig Gájer Bálint szórakoztatta, közös programként pedig az ARTE ARAMI Junior csoporttal lehetett táncolni.

  2024.05.18.
 2. VIII. Maroshegyi Családi Mesenap

  A Gárdonyi Géza Művelődési Ház előtti M. Tóth István téren várták szombaton a családokat, ahol koncertek, kézműveskedés és közös játék is várt az érdeklődőkre. A színpadon néptánc, a Magyar Népmese Színház és a Kuttyomfitty Társulat előadása is látható volt, a programot pedig a Pitypang zenekar élőzenés koncertje zárta.

  2024.05.18.
 3. Pünkösdi Virágálom

  Idén is virágba borult Székesfehérvár Belvárosa Pünkösd alkalmából. Ezúttal a köztéri alkotások és épületek kapui helyett raklapból készült fotelekre készítették el pompázatos kompozícióikat hat székesfehérvári virágüzlet mesterei, továbbá a Szent Kristóf Ház lakói is közreműködtek a Városház téri dekorációban.

  2024.05.17.
 4. V. Mesés kiskertek

  A rendkívül változatos időjárás ellenére is sikerült megtartani az V. Mesés kiskertek kertépítő versenyt 18 fehérvári óvoda mintegy 300 kisgyermekének részvételével. A jégeső átmenetileg megzavarta ugyan a vetélkedőt, ám a fellegek gyorsan tovaszálltak, végül a napfény, a kitűnő hangulat, a jókedvű zsibongás győzedelmeskedett a Zichy ligetben.

  2024.05.17.