Hússzal verte az Alba Fehérvár edzőmeccsen a Kecskemétet

Először láthatta a közönség az új szezonra alakuló Alba Fehérvár csapatát. Jesus Ramirez gárdája korábban zárt kapus edzőmeccsen nyert Oroszlányban, itthon a Szeged és a Komarno ellen, majd a héten két mérkőzést játszott a Kecskeméttel. Az idegenbeli győzelem után péntek este hazai pályán is simán nyert.
2019.09.06. 20:49 |

Az Alba 85-65-re győzött, úgy, hogy már az első negyedben tíz pont fölé ment az előnye. Pedig nem játszott Markovics Luka és a nyáron igazolt szerb center, Szlaven Csupkovics sem. Az amerikaiak, Smith, Guyton és McDuffie mellett a szerb irányító, Ljubicsics is megvillantotta tudását, de lehetőséget kaptak a fiatalok is (Awogbemi Sodiq, Lukács Norbert, Takács Martin, Varga Máté, Polster Attila is játszott).

Alba Fehérvár – KTE-Duna Aszfalt 85-65 (34-25, 16-14, 20-13, 15-13)

Alba: Ljubicsics 8/6, Guyton 25/9, Awogbemi 1, McDuffie 21/9, Csorvási 7. Csere: D. Smith 9/9, Molnár M. 4, Takács Ma. 2, Lukács 4, Keller I. 2, Varga M. 2, Polster.

Az Alba Fehérvár vasárnap is pályára lép, akkor a Debrecent fogadja a Gáz utcai csarnokban. Ezt követően Eszéken és Sopronban is felkészülési tornán vesznek részt Csorvásiék a bajnoki rajt előtt.

Sport

 1. Újabb fehérvári bunyós mutatkozott be a profik között - Serbán Henrik győzelemmel debütált

  Székesfehérvár szombaton újabb ökölvívót delegált a profik táborába, Serbán Henrik sikeres amatőr pályafutás lezárása után döntött a váltás mellett. Henrik bemutatkozó mérkőzése szombaton a Felix Promotion International budakalászi profi box gáláján kiválóan sikerült, négy menetes csatában egyhangú pontozásos győzelmet aratott.

  2019.09.22.
 2. Cápavadászat lesz vasárnap este az Ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnokban

  A Hydro Fehérvár AV19 a Dornbirn Bulldogs elleni szombati, hosszabbításos győzelem után vasárnap 17:30 órakor a HC TWK Innsbruck „Die Haie”, azaz a Cápák együttesét fogadja. 24 órán belül a második tétmérkőzését játssza a Hydro Fehérvár AV19 és a vasárnapi találkozón a tét nem más, minthogy megszilárdítja-e a gárda a tabellán elfoglalt negyedik helyét. 

  2019.09.22.
 3. Hegyi Barnabás vereséget szenvedett első profi címmérkőzésén

  Másfél esztendős profi pályafutással a háta mögött, hatodik mérkőzésén magyar bajnoki címmérkőzést vívhatott Hegyi Barnabás szombaton, a betöltetlen középsúlyú magyar bajnoki övért, Harcsa Norbert ellenében. A Felix Promotion International budakalászi profi box gáláján Hegyi ismét sokat támadott, ám védekezése elmaradt a várttól, így a tizenhárom profi mérkőzés minden rutinját felvonultató, dörzsölt és taktikus Harcsa felőrölte őt és elhódította a magyar bajnoki címet.

  2019.09.22.
 4. Két góllal vezetett a Dornbirn, de végül hosszabbításban a Volán nyert

  Tíz perccel a rendes játékidő vége előtt még 2-0-ra a vendég Dornbirn Bulldogs vezetett a Hydro Fehérvár AV19 csarnokában, a hajrában azonban egyenlítettek a hazaiak. A hosszabbításban pedig alig egy perc kellett csak, hogy Yogan eldöntse a meccset a Volán javára.

  2019.09.21.

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak