Hússzal verte az Alba Fehérvár edzőmeccsen a Kecskemétet

Először láthatta a közönség az új szezonra alakuló Alba Fehérvár csapatát. Jesus Ramirez gárdája korábban zárt kapus edzőmeccsen nyert Oroszlányban, itthon a Szeged és a Komarno ellen, majd a héten két mérkőzést játszott a Kecskeméttel. Az idegenbeli győzelem után péntek este hazai pályán is simán nyert.
2019.09.06. 20:49 |

Az Alba 85-65-re győzött, úgy, hogy már az első negyedben tíz pont fölé ment az előnye. Pedig nem játszott Markovics Luka és a nyáron igazolt szerb center, Szlaven Csupkovics sem. Az amerikaiak, Smith, Guyton és McDuffie mellett a szerb irányító, Ljubicsics is megvillantotta tudását, de lehetőséget kaptak a fiatalok is (Awogbemi Sodiq, Lukács Norbert, Takács Martin, Varga Máté, Polster Attila is játszott).

Alba Fehérvár – KTE-Duna Aszfalt 85-65 (34-25, 16-14, 20-13, 15-13)

Alba: Ljubicsics 8/6, Guyton 25/9, Awogbemi 1, McDuffie 21/9, Csorvási 7. Csere: D. Smith 9/9, Molnár M. 4, Takács Ma. 2, Lukács 4, Keller I. 2, Varga M. 2, Polster.

Az Alba Fehérvár vasárnap is pályára lép, akkor a Debrecent fogadja a Gáz utcai csarnokban. Ezt követően Eszéken és Sopronban is felkészülési tornán vesznek részt Csorvásiék a bajnoki rajt előtt.

Sport

 1. EB-selejtezőre készül Fehérváron a női kosárlabda-válogatott

  Székely Norbert szövetségi kapitány vezetésével a hollandok elleni, novemberi, kulcsfontosságú Európa-bajnoki selejtezőre készül Székesfehérváron a női kosárlabda-válogatott. A keretben van sérülésből felépült, és éppen klub nélküli játékos is, a lényeg most az összetartás. A hétfőn kezdődött edzőtábor négy héten át tart az MKOSZ edzőközpontjában.

  2020.06.30.
 2. Jégkorong Erste Liga - finn edző irányítja a Fehérvári Titánokat

  A finn Kasper Vuorinent nevezték ki a jégkorong Erste Ligában szereplő Fehérvári Titánok edzőjének. A klub honlapjának beszámolója szerint a játékoséveit Finnországban töltő tréner aktív pályafutását 2007-ben fejezte be.

  2020.06.30.
 3. Triatlon - világsztárok és érmek a Deseda-tó partján

  A hazai triatlon egyik meghatározó helyszínén, a kaposvári Deseda-tó partján került megrendezésre az idei szezon első megmérettetése. A múlt héten kirobbant nyári hőség nem állta útját a Family Tree Triatlon SE sportolóinak sem, az egyesület versenyzői szép eredményekkel zártak Somogyban.

  2020.06.29.
 4. Karantén utáni első úszóverseny Győrben, delfinesekkel

  A koronavírus utáni első meghívásos úszóversenyt rendezték Győrben, a Covid-19 miatt előírt szabályok fokozott betartása mellett. A fedett uszodában lebonyolított versenyen igen népes mezőny állt rajthoz, az utánpótlás legjobbjai mellett olimpiai kerettagok is. A székesfehérvári Delfin SE fiataljai is most először mutatták meg magukat a nehéz időszak után.

  2020.06.29.

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak