Pénteken és hétfőn is elszállítja a szemetet a Deponia Húsvétkor

Nagypénteken és húsvéthétfőn is a megszokottak szerint szállítja el a Depónia Nonprofit Kft. a lakossági hulladékot, azonban az ünnepi hétvégén a csalai lerakó és a Palotai úti hulladékudvar zárva tart majd.
2021.03.30. 08:18 |

Változatlan ütemezés mellett szállítja el a Depónia Nonprofit Kft. a lakossági hulladékot április 2-án, nagypénteken és április 5-én, húsvéthétfőn.

A cég arra kéri ügyfeleit, hogy a gyűjtőedényeket – a megszokottak szerint – reggel 6 órára szíveskedjenek kihelyezni! A Depónia csalai hulladékkezelője, valamint Palotai úti hulladékudvara nagypéntek és húsvéthétfő között zárva tartanak. 

A koronavírus-járvány harmadik hulláma miatt a Depónia Ügyfélszolgálati Irodáiban továbbra sincs lehetőség személyes ügyintézésre, valamint 2021. április 2. és 5. között, az ünnepi hosszúhétvégén telefonon és elektronikusan sem lesz lehetőség ügyintézésre.

Közlemények

 1. Pályakarbantartást tart a MÁV áprilisban - Székesfehérvárt is érinti

  Pályakarbantartási munkálatokat végez április 13. és 15. között, valamint április 19-től április 21-ig a MÁV-START Zrt. több vonalon, amely érinti a Székesfehérvárról Várpalota és Szombathely irányába, valamint a Budapest-Déli – Székesfehérvár viszonylatban közlekedőket.

  2021.04.08.
 2. Péntektől ismét elérhető a személyes ügyintézés az E.ON ügyfélszolgálati irodáiban

  Április 9-től a szükséges óvintézkedések biztosítása mellett újra nyitnak az E.ON Hungária Csoport személyes ügyfélszolgálati irodái. Az energiacég ugyanakkor felhívja ügyfelei figyelmét, hogy továbbra is érdemes a digitális ügyfélcsatornákat igénybe venni, hiszen ezeken keresztül minden ügy teljes körűen, kényelmesen, egyszerűen és biztonságosan elintézhető.

  2021.04.08.
 3. Áramszünet lesz a Várkörúton szerdától elektromoshálózat-felújítás miatt

  Az E.ON tájékoztatása szerint, az általuk a szolgáltatás minőségének javítása miatt végzett karbantartási munkákhoz kapcsolódóan április 7-én és 8-án, szerdán és csütörtökön áramszünet lesz a Várkörút több épületében.

  2021.04.06.
 4. A biztonságos erdőlátogatás fontosságára hívja fel a figyelmet az Agrárminisztérium

  Jelentősen megemelkedett a hazai erdők látogatottsága a járvány ideje alatt. A szokásosnál 25-30 százalékkal többen kirándulnak, de egyes helyszínek látogatottsága a kétszeresére, háromszorosára növekedett a korábbi évekhez képest.

  2021.04.01.

Hirdetés

Lakossági tájékoztatás

Fehérvár Magazin

Webkamera


360 Fehérvár