Holnaptól folytatódnak a szakkörök és a műhelyek a Fehérvári Kézműveseknél

Ezen a hétvégén újraindulnak a Kézművesek Házában a szakkörök és a műhelyfoglalkozások: szombaton délelőttől délutánig az Asszonyműhelyben lehet varrogatni vagy gyöngyöt fűzni, ahova nemcsak felnőtteket, hanem gyerekeket is várnak. Jelentkezni e-mailben vagy telefonon lehet a foglalkozások vezetőinél.
2021.06.11. 09:55 |

A Fehérvári Kézművesek Házában június 12-én, szombattól újra várják az alkotó kedvűeket a hagyományos szakkörök és műhelyfoglalkozások.

Varrást, kézi és gépi hímzést tanít kezdőknek és haladóknak 10-16 óra között Bodáné Fenyves Zsuzsanna az Asszonyműhelyben. A Gyöngyfűző műhelybe Göncziné Heftner Anna vezetésével nemcsak felnőtteket, hanem gyerekeket is várnak havi egy alkalommal, most szombaton szintén 10-16 óra között.

A június 19-én, szombaton induló programok a következők: vászonszövő szakkör indul Bognár Márta vezetésével, akik pedig fusing (üvegolvasztás) technikával szeretnének ékszereket készíteni, azokat Dobrovitz Klára várja.

A Fehérvári Kézművesek Egyesülete a kezmuvesek@gmail.com e-mail címen várja a jelentkezéseket, vagy személyesen a foglalkozást vezető kézművesnél is lehet jelezni a részvételi szándékot (a telefonszámok a Ház közösségi oldalán érhetőek el).

Érdemes ellátogatni az Egyesület honlapjára vagy Facebook-oldalára, ahol további információ olvasható az idén induló nyári táborokról, alkotóhetekről, illetve a június 26-i Tűzzel-vassal Fesztivál programjairól.

Fehérvári színes

 1. Hétvégi túraprogramok a Gyöngyvirág Természetbarát Egyesülettel

  Szombaton és vasárnap is túraprogrammal várja a székesfehérváriakat és a környéken élőket a Gyöngyvirág Természetbarát Egyesület. A hétvége első napján teljesítménytúrán mérhetik le kitartásukat az érdeklődők Gánton, a következő napon pedig zöld városi sétán vehetnek részt a megyeszékhelyen.

  2021.06.23.
 2. Péntektől vasárnapig tart a XIII. Velencei-tavi Hal-, Vad-, Bor- és Pálinkafesztivál

  Tizenharmadik alkalommal rendezik meg a Velencei-tavi Hal-, Vad-, Bor- és Pálinkafesztivált. Június 25-27-e között, azaz péntektől vasárnapig koncertekkel, táncbemutatókkal, gyermekeknek szóló előadásokkal, népi kézműves vásárral, rendhagyó divatbemutatókkal és sok ehető és iható finomsággal várják a tartalmas, nyári eseményre érkezőket. A programot egy összeművészeti tárlat is színesíti.

  2021.06.23.
 3. Szombaton lesz az I. Székesfehérvári Táncválasztó a Köfém Művelődési Házban

  Tizenkettő táncstílust ismerhetnek meg az érdeklődők az I. Székesfehérvári Táncválasztón, amelynek június 26-án, szombaton a Köfém Művelődési Ház ad otthont. Az interaktív családi napon a csoportok bemutatkozóját követően tánctanítás is lesz 10 és 19 óra között.

  2021.06.23.
 4. Vedd, edd, védd a helyit! – rajzpályázatot hirdetett a Fehérvár Éléstár Bevásárló Közösség

  Vedd, edd, védd a helyit! mottóval, a fenntarthatóság jegyében hirdetett rajzpályázatot a Fehérvár Éléstár Bevásárló Közösség. Az óvodások, valamint az általános és középiskolások július 1-jén délután, a Jancsárkertben adhatják le a szabadon választott technikával készült alkotásaikat. A legjobb rajzok készítőit korcsoportonként jutalmazzák.

  2021.06.23.

Lakossági tájékoztatás

Fehérvár Magazin

Webkamera


360 Fehérvár

Eseménynaptár

2021. Június
h
K
Sze
Cs
P
Szo
V
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4