Hogyan biciklizz egészségesen? – ingyenes tanácsadó program pénteken a Haleszban

Hogyan biciklizz helyesen? címmel szerveznek ingyenes programot kerékpáros családoknak és érdeklődőknek. A résztvevőket a Halesz-ligetbe várják július 16-án, pénteken 18.00 órára.
2021.07.15. 09:06 |

A programon tanácsokat kapnak a résztvevők arról, hogyan kezeljék technikailag a kerékpárjukat, testi adottságaikhoz viszonyítva miként állítsák be az ülésmagasságot, a kormányt, és milyen testtartásuk legyen ahhoz, hogy a biciklizés valóban egészséges sportolási formát, frissítő edzést és örömforrást jelentsen. Az esemény a Cselekvő Fehérvár Közösségfejlesztő Program keretében valósul meg a Magyar Kerékpárosklub Székesfehérvár és Térsége Területi Szervezete szakmai együttműködésével.

Szombaton, július 17-én a Búrtelepi játékos délutánra várják a gyermekes családokat 17.00 órától 19.00 óráig. A Toldi utcában a sok-sok játék mellett kézműveskedhetnek is a résztvevők.

Július 19-én, hétfőn délutánra pedig ismét egy kerékpáros programra várják az érdeklődőket: a Tóvárosi Általános Iskola lesz a kiindulópontja annak a városismereti túrának, amely az Alsóvároson, a Maroshegyen át egészen a Pentelei erdőig vezet majd. Indulás 17.30 órakor.

Az ingyenes programok a Tematikus programsorozatok, klubfoglalkozások szervezése Székesfehérváron a TOP-6.9.2-16-SF1-2018-001 projekt részeként valósulnak meg.

A programokról a Cselekvő Fehérvár közösségi oldalon lehet tájékozódni.

Sport

Nyitott tornatermek

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak