Hat aranyérmet szereztek a fehérvári iskolák diákjai a sakk megyei Diákolimpia döntőjén

A 2018/19-es tanév sakk Diákolimpia megyei egyéni döntőit első alkalommal rendezte meg Móron, a Radnóti Miklós Általános Iskolában a Fejér Megyei Sakkszövetség. A 10 fejér megyei település 32 iskoláját képviselő 127 tanuló versenyében a székesfehérvári iskolák tanulói 6 aranyérmet szereztek. 
2019.02.07. 14:20 |

A sakk megyei Diákolimpia fehérvári aranyérmesei:

Szent Imre Általános Iskola és Óvoda (Lévai Laura, Alonso-Ibarra Emilió)
Ciszterci Szent István Gimnázium (Németh Fruzsina, Németh Kristóf)
Lánczos Kornél Gimnázium (Havasi Gergő)
Gróf Széchenyi István Szakgimnázium (Hajdú Balázs)

Sport

 1. Sárga lap sok, gól egy sem volt a Mezőkövesd-Vidi rangadón

  A második helyen álló Mezőkövesdhez látogatott a listavezető MOL Fehérvár a labdarúgó bajnokság kilencedik fordulójában. Helyenként mezőnyfölényben játszott a Vidi, de nem volt több helyzete a hazaiaknál, gólt pedig egyik csapat sem szerzett, így maradt köztük három pont a távolság a táblázaton.

  2019.10.19.
 2. Megleptés: fordított és győzött a Volán Salzburgban

  Hiába vezetett az első harmad végén a Salzburg 2-0-ra, a Volán egyenlített, harminchat másodperccel a meccs vége előtt Kóger révén a győztes gólt is beütötte.

  2019.10.18.
 3. Guyton hat triplát szórt, az Alba újabb pontgazdag meccset nyert meg

  Az első három meccséből kettőt megnyerő Alba Fehérvár a három vereséggel kezdő, utolsó helyen álló Szegedet fogadta a kosárlabda-bajnokságban. A papírforma egyértelműen hazai sikert ígért, amit az első negyedben igazolt az Alba. Utána közelebb jöttek a vendégek, de szünet után Guyton vezérletével megszórta őket és simán nyert az Alba.

  2019.10.18.
 4. Toborzót tart szombaton a First Fielden a Fehérvár Enthroners

  Junior és felnőtt korosztályába is várja a jelentkezőket a székesfehérvári, HFL-győztes amerikai futball-csapat. A Fehérvár Enthroners Tryout keretében szombaton a Takarodó úti pályán ismerkedhetnek a sportággal és bizonyíthatják képességeiket azok, akik szeretnék magukat kipróbálni a tojáslabdás fociban.

  2019.10.18.

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak