-
Műhely Akadémia fodrászoknak
A Kossuth utca 9. szám alatt nyílt meg az ország első Műhely Akadémiája, ahol innovatív, személyre szabott borbély- és államilag elfogadott fodrászképzés segíti a jövő szakembereit, hogy megismerjék a legújabb technológiákat és trendeket.
2024.09.19. -
Örökké hálával tartozom
Fordulatokban gazdag, különleges életutat tudhat maga mögött Mandula Éva, aki múlt vasárnap ünnepelte a 90. születésnapját. Erdélyből települt át az 1990-es évek elején, imádott városát elhagyva talált új otthonra Székesfehérváron. A jeles alkalom tiszteletére Molnár Tamás önkormányzati képviselő köszöntötte fel a város ajándékaival és a hagyományos miniszterelnöki gratuláló emléklappal.
2024.09.19. -
Ismeretterjesztő séták a városban
Több ismeretterjesztő sétát is szerveznek a következő napokban Székesfehérváron. Ezen a héten szombaton híres szobrok mentén vezet a Tourinform Iroda programja, jövő pénteken délután, a Kattints! című sétán a fotózás alapjait sajátíthatják el az érdeklődők, jövő szombaton pedig a Sóstó déli túraösvényeit járhatják be a természet szerelmesei.
2024.09.19. -
Több mint angol
A székesfehérvári Helen Doron English Oktató Központ izgalmas programokkal várja a székesfehérvári családokat 2024. szeptember 20-án, pénteken 16.30-18.30 óra között a Szárazréti-Feketehegyi Közösségi Kultúrudvar (Farkasvermi út 2.) gasztrokertjében.
2024.09.19.
Harmadszor rendeznek borsófesztivált Feketehegy-Szárazréten
Június 10-én 10 órától rendezik meg a III. Borsófesztivált a Feketehegy-Szárazréti Közösségi Központban. A jelentkezők bármit süthetnek és főzhetnek borsóból, nevezési díj nincsen. Az első 3 helyezettet, és a közönség választottját a zsűri különdíjban fogja részesíteni, jelentkezni június 5-ig lehet telefonon és e-mailen.
2017.05.31. 07:18 |
A gasztronómiai program szombaton délelőtt 10.00 órakor kezdődik az ünnepélyes megnyitóval, majd ezt követően a bográcsozó helyeket sorsolják ki, ahol a csapatok kedvük szerint készíthetik el a sok finomságot. A szervezők fejtett zöldborsót, főzőhelyet, tűzifát, valamint sörpadot asztallal is biztosítanak a versenyzőknek. A főznivaló egyéb kellékeit, így a fűszereket, a bográcsot, valamint a bográcsállványt a csapatoknak kell magukkal hozniuk.