Hamísítatlan NFL-hangulatot varázsoltak az amerikai foci-rajongók az Alba Plazába

Hatalmas érdeklődés közepette gyűltek össze az amerikai futballbarátok vasárnap este az Alba Plaza ételudvarában. A több mint százötven érdeklődő a legújabb NFL-idényben első alkalommal gyűlt össze, hogy a Fehérvár Enthroners szakértőivel közösen izgulhassák végig a látványosabbnál látványosabb mérkőzéseket.
2015.10.18. 21:40 |
Hatalmas érdeklődés közepette gyűltek össze az amerikai futballbarátok vasárnap este az Alba Plaza ételudvarában. A több mint százötven érdeklődő a legújabb NFL-idényben első alkalommal gyűlt össze, hogy a Fehérvár Enthroners szakértőivel közösen izgulhassák végig a látványosabbnál látványosabb mérkőzéseket. A nagy érdeklődésre való tekintettel november 1-jén, december 6-án, valamint 2016. január 3-án is várják az amerikai futball szerelmeseit közös meccsnézésre.
Sör, hot-dog, amerikai futball, látványos megmozdulások, pazar cselek, remekbeszabott dobások – minden adva volt a székesfehérvári amerikai focirajongók vasárnap esti kitűnő hangulatához. Az új NFL-szezonban először szerveztek közös meccsnézést az Alba Plaza ételudvarában, ahol több mint százötvenen gyűltek össze, hogy együtt szurkoljanak kedvenceiknek.
Első alkalommal a Buffalo Bills – Cincinnati Bengals, valamint a Green Bay Packers – San Diego Charger mérkőzéseket nézhették meg az érdeklődők az óriáskivetítőn, a Fehérvár Enthroners szakértőinek tolmácsolásában. A nagy érdeklődést jól mutatja, hogy már az első meccsen is többen ültek Green Bay Pakcers mezben, illetve sapkában az ételudvarban. A tengerentúlon igazi közösségi eseménynek számít egy amerikai futball-mérkőzés – ebből kaphattak hangulatos ízelítőt vasárnap este azok, akik ellátogattak az Alba Plazába: az érdeklődők igazi amerikai futball-hangulatot varázsoltak vasárnap este Székesfehérvárra, ahol egyre többen ismerik, és kedvelik meg a világszerte népszerű sportágat. A jó hangulatot pedig csak növelhette a helyszínen, hogy a Fehérvár Enthroners E-Juniors U19 együttese 58-6 arányú diadalt aratott a hétvégén a Jászberény Wolverines fiataljai ellen!
A közös meccsnézések ezzel közel sem értek véget, hiszen a nagy népszerűség okán november 1-jén, december 6-án, valamint 2016. január 3-án is szerveznek hasonló eseményt az Alba Plazaban.

Sport

 1. Megfelelni a kihívásnak – idén is sokan fognak mozogni Fehérváron

  Challenge Day, vagyis A Kihívás Napja – kanadai eredetű, itthon a Magyar Szabadiősport Szövetség által felügyelt egynapos tömeges sportolás, mozgás. Az esemény, amelyen minden város bizonyíthatja, mennyire sportosan élnek lakói. Székesfehérvár hagyományosan aktív a versenyben, így lesz ez jövő szerdán is.

  2018.05.24.
 2. Kikapott az Alba Fehérvár KC az utolsó bajnokin, de így is nyolcadik helyen zárta a szezont

  Ugyan a Dunaújváros három góllal felülmúlta a fehérváriakat, de az MTK Debrecen felett aratott győzelmének köszönhetően az Alba a nyolcadik helyen zárta a női kézilabda NBI 2017/18-as szezonját .A fehérváriak helytálltak a szomszédvárban, de a bravúr ezúttal elmaradt. Dunaújváros – Alba Fehérvár KC 30-27 (16-13)

  2018.05.23.
 3. Zack Phillips a Fehérvár AV19 legújabb igazolása

  A 25 éves támadót, Zack Phillips-t 2011-ben első körben draftolta a Minnesota Wild, legutóbbi szezonjában pedig a brit bajnokságban szerepelt, a következőben pedig majd Székesfehérváron riogatja az ellenfelek kapusait.

  2018.05.23.
 4. Több száz fiatalt mozgatott meg a Székesfehérvári Diáktanács Sportnapja

  Az idén hétéves fennállását ünneplő Székesfehérvári Diáktanács harmadszor hívta sportnapra a város fiataljait azzal a céllal, hogy minél inkább összekovácsolja a város ifjúságát és népszerűsítse az egészséges, sportos életmódot. Szerdán a Bregyó-közi Sportcentrumban több sportágban, így kispályás fociban, streetballban, strandröplabdában és pingpongban is próbára tehette ügyességét a fehérvári diákság.

  2018.05.23.

Hetedhét Játékfesztivál

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak