Hamísítatlan NFL-hangulatot varázsoltak az amerikai foci-rajongók az Alba Plazába

Hatalmas érdeklődés közepette gyűltek össze az amerikai futballbarátok vasárnap este az Alba Plaza ételudvarában. A több mint százötven érdeklődő a legújabb NFL-idényben első alkalommal gyűlt össze, hogy a Fehérvár Enthroners szakértőivel közösen izgulhassák végig a látványosabbnál látványosabb mérkőzéseket.
2015.10.18. 21:40 |
Hatalmas érdeklődés közepette gyűltek össze az amerikai futballbarátok vasárnap este az Alba Plaza ételudvarában. A több mint százötven érdeklődő a legújabb NFL-idényben első alkalommal gyűlt össze, hogy a Fehérvár Enthroners szakértőivel közösen izgulhassák végig a látványosabbnál látványosabb mérkőzéseket. A nagy érdeklődésre való tekintettel november 1-jén, december 6-án, valamint 2016. január 3-án is várják az amerikai futball szerelmeseit közös meccsnézésre.
Sör, hot-dog, amerikai futball, látványos megmozdulások, pazar cselek, remekbeszabott dobások – minden adva volt a székesfehérvári amerikai focirajongók vasárnap esti kitűnő hangulatához. Az új NFL-szezonban először szerveztek közös meccsnézést az Alba Plaza ételudvarában, ahol több mint százötvenen gyűltek össze, hogy együtt szurkoljanak kedvenceiknek.
Első alkalommal a Buffalo Bills – Cincinnati Bengals, valamint a Green Bay Packers – San Diego Charger mérkőzéseket nézhették meg az érdeklődők az óriáskivetítőn, a Fehérvár Enthroners szakértőinek tolmácsolásában. A nagy érdeklődést jól mutatja, hogy már az első meccsen is többen ültek Green Bay Pakcers mezben, illetve sapkában az ételudvarban. A tengerentúlon igazi közösségi eseménynek számít egy amerikai futball-mérkőzés – ebből kaphattak hangulatos ízelítőt vasárnap este azok, akik ellátogattak az Alba Plazába: az érdeklődők igazi amerikai futball-hangulatot varázsoltak vasárnap este Székesfehérvárra, ahol egyre többen ismerik, és kedvelik meg a világszerte népszerű sportágat. A jó hangulatot pedig csak növelhette a helyszínen, hogy a Fehérvár Enthroners E-Juniors U19 együttese 58-6 arányú diadalt aratott a hétvégén a Jászberény Wolverines fiataljai ellen!
A közös meccsnézések ezzel közel sem értek véget, hiszen a nagy népszerűség okán november 1-jén, december 6-án, valamint 2016. január 3-án is szerveznek hasonló eseményt az Alba Plazaban.

Sport

 1. November 21-én stadionavató és nyitómérkőzés lesz a Sóstói Stadionban

  Hétfőn aláírásra került az a két megállapodás – egy állandó bérletről szóló szerződés és egy eseti használatról szóló keretszerződés –, amelyek értelmében a Fehérvár FC Kft. bérbe veszi a Sóstói Stadion sport-, és irodai célú részeit Székesfehérvár Önkormányzatától. A létrejött együttműködés a város számára is előnyös, hiszen a klub az üzemeltetési költségek jelentős részét bérleti díj formájában fizeti meg. November 21-én 17.15 órától az avató, 19 órától pedig a nyitómérkőzés lesz a stadionban.

  2018.11.12.
 2. Veretlenül menetel a MÁV Előre női röplabda csapata

  Újabb bajnoki győzelmet ért el a MÁV Előre SC a női röplabda NB II Nyugati csoportjában. Sziládi Viktóriáék a Balatonfüredet verték. Az NB I-es férfi csapat a Pénzügyőrnél vendégeskedett hétvégén, játszmát nyert, de kikapott.

  2018.11.12.
 3. Családi nap az Ifj. Ocskay Gábor Jégkorong Akadémián

  Második alkalommal várta utánpótlás játékosait és szüleiket az Ifj. Ocskay Gábor Jégkorong Akadémia a Fehérvár AV19 All Star Napra, ahol a jeges és jégen kívüli izgalmas ügyességi feladatok mellett ismeretterjesztő, érdekes előadásokkal és All Star-gálamérkőzéssel is készültek a résztvevőknek. Az Ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnok felszereléseket is gyűjtöttek a Csíkszentimrei Sasok számára, melyeket decemberben adnak majd át a székelyföldi egyesületnek.

  2018.11.11.
 4. Mezőkövesden nem ment a Vidinek, ismét visszaütött a fáradtság

  Nincs megállás, három nappal az EL-ben szerzett győzelem után újra bajnokit játszott a MOL Vidi, ezúttal Mezőkövesden. Nem voltak frissek a több alapembert pihentető fehérváriak, az első félidőben nem született gól. A másodikban pedig a hazaiak találtak be egy kontrából, így elszenvedte harmadik vereségét a bajnokságban a Vidi.

  2018.11.11.

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak