Hamísítatlan NFL-hangulatot varázsoltak az amerikai foci-rajongók az Alba Plazába

Hatalmas érdeklődés közepette gyűltek össze az amerikai futballbarátok vasárnap este az Alba Plaza ételudvarában. A több mint százötven érdeklődő a legújabb NFL-idényben első alkalommal gyűlt össze, hogy a Fehérvár Enthroners szakértőivel közösen izgulhassák végig a látványosabbnál látványosabb mérkőzéseket.
2015.10.18. 21:40 |
Hatalmas érdeklődés közepette gyűltek össze az amerikai futballbarátok vasárnap este az Alba Plaza ételudvarában. A több mint százötven érdeklődő a legújabb NFL-idényben első alkalommal gyűlt össze, hogy a Fehérvár Enthroners szakértőivel közösen izgulhassák végig a látványosabbnál látványosabb mérkőzéseket. A nagy érdeklődésre való tekintettel november 1-jén, december 6-án, valamint 2016. január 3-án is várják az amerikai futball szerelmeseit közös meccsnézésre.
Sör, hot-dog, amerikai futball, látványos megmozdulások, pazar cselek, remekbeszabott dobások – minden adva volt a székesfehérvári amerikai focirajongók vasárnap esti kitűnő hangulatához. Az új NFL-szezonban először szerveztek közös meccsnézést az Alba Plaza ételudvarában, ahol több mint százötvenen gyűltek össze, hogy együtt szurkoljanak kedvenceiknek.
Első alkalommal a Buffalo Bills – Cincinnati Bengals, valamint a Green Bay Packers – San Diego Charger mérkőzéseket nézhették meg az érdeklődők az óriáskivetítőn, a Fehérvár Enthroners szakértőinek tolmácsolásában. A nagy érdeklődést jól mutatja, hogy már az első meccsen is többen ültek Green Bay Pakcers mezben, illetve sapkában az ételudvarban. A tengerentúlon igazi közösségi eseménynek számít egy amerikai futball-mérkőzés – ebből kaphattak hangulatos ízelítőt vasárnap este azok, akik ellátogattak az Alba Plazába: az érdeklődők igazi amerikai futball-hangulatot varázsoltak vasárnap este Székesfehérvárra, ahol egyre többen ismerik, és kedvelik meg a világszerte népszerű sportágat. A jó hangulatot pedig csak növelhette a helyszínen, hogy a Fehérvár Enthroners E-Juniors U19 együttese 58-6 arányú diadalt aratott a hétvégén a Jászberény Wolverines fiataljai ellen!
A közös meccsnézések ezzel közel sem értek véget, hiszen a nagy népszerűség okán november 1-jén, december 6-án, valamint 2016. január 3-án is szerveznek hasonló eseményt az Alba Plazaban.

Sport

 1. Sima Vidi-győzelem a forduló előtt hibátlan Honvéd otthonában

  Első idegenbeli bajnokiját játszotta a szezonban a  MOL Vidi, a négy forduló után még hibátlan Honvéd vendégeként. A meccset a kispesti pálya közelgő átépítése miatt az MTK stadionjában rendezték, és hamar vezethetett volna a Vidi, de megint büntetőt rontott. Utána viszont két gólt szerzett a Nikolics-csapat és emberelőnybe is került szünetig. Utána pedig gyorsan növelte előnyét, hamar eldőlt a rangadó.

  2018.08.18.
 2. Újabb hajókategóriában rendez Balatonkerülő vitorlás versenyt Fa Nándor

  A legendás fehérvári vitorlázó hosszú idő óta szervezi a szóló Balatonkerülést, hétvégén azonban - kísérleti jelleggel - a verseny kétszemélyes változatára kerül sor. A hajók legénységeinek Csopakról indulva kell a lehető legrövidebb idő alatt körbehajózniuk a magyar tengert.

  2018.08.17.
 3. Matteo Moschetti nyert - Székesfehérvárra érkezett a Tour de Hongrie

  Matteo Moschetti nyerte a Tour de Hongrie országúti kerékpáros körverseny második, csütörtöki szakaszát, amelyen Manuel Belletti megtartotta első helyét az összetettben. A velencei rajtra 27 fokos, derűs időben került sor, a Székesfehérvárig tartó 190 kilométer során három gyorsasági és két hegyi részhajrá várt a 126 fős mezőnyre. Fehérváron a városban ezrek szurkoltak az utak mellett a mezőnynek.

  2018.08.16.
 4. Sport nagyhét és Triatlon Európa-kupa Székesfehérváron

  Augusztus 21-én kezdetét veszi a székesfehérvári Sport nagyhét, melynek keretében keddtől csütörtökig minden délután programok várják az érdeklődőket. Szombaton pedig a Sprint triatlon Európa-kupának ad otthont a város.

  2018.08.16.

Koronázási szertartásjáték

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak