Hamísítatlan NFL-hangulatot varázsoltak az amerikai foci-rajongók az Alba Plazába

Hatalmas érdeklődés közepette gyűltek össze az amerikai futballbarátok vasárnap este az Alba Plaza ételudvarában. A több mint százötven érdeklődő a legújabb NFL-idényben első alkalommal gyűlt össze, hogy a Fehérvár Enthroners szakértőivel közösen izgulhassák végig a látványosabbnál látványosabb mérkőzéseket.
2015.10.18. 21:40 |
Hatalmas érdeklődés közepette gyűltek össze az amerikai futballbarátok vasárnap este az Alba Plaza ételudvarában. A több mint százötven érdeklődő a legújabb NFL-idényben első alkalommal gyűlt össze, hogy a Fehérvár Enthroners szakértőivel közösen izgulhassák végig a látványosabbnál látványosabb mérkőzéseket. A nagy érdeklődésre való tekintettel november 1-jén, december 6-án, valamint 2016. január 3-án is várják az amerikai futball szerelmeseit közös meccsnézésre.
Sör, hot-dog, amerikai futball, látványos megmozdulások, pazar cselek, remekbeszabott dobások – minden adva volt a székesfehérvári amerikai focirajongók vasárnap esti kitűnő hangulatához. Az új NFL-szezonban először szerveztek közös meccsnézést az Alba Plaza ételudvarában, ahol több mint százötvenen gyűltek össze, hogy együtt szurkoljanak kedvenceiknek.
Első alkalommal a Buffalo Bills – Cincinnati Bengals, valamint a Green Bay Packers – San Diego Charger mérkőzéseket nézhették meg az érdeklődők az óriáskivetítőn, a Fehérvár Enthroners szakértőinek tolmácsolásában. A nagy érdeklődést jól mutatja, hogy már az első meccsen is többen ültek Green Bay Pakcers mezben, illetve sapkában az ételudvarban. A tengerentúlon igazi közösségi eseménynek számít egy amerikai futball-mérkőzés – ebből kaphattak hangulatos ízelítőt vasárnap este azok, akik ellátogattak az Alba Plazába: az érdeklődők igazi amerikai futball-hangulatot varázsoltak vasárnap este Székesfehérvárra, ahol egyre többen ismerik, és kedvelik meg a világszerte népszerű sportágat. A jó hangulatot pedig csak növelhette a helyszínen, hogy a Fehérvár Enthroners E-Juniors U19 együttese 58-6 arányú diadalt aratott a hétvégén a Jászberény Wolverines fiataljai ellen!
A közös meccsnézések ezzel közel sem értek véget, hiszen a nagy népszerűség okán november 1-jén, december 6-án, valamint 2016. január 3-án is szerveznek hasonló eseményt az Alba Plazaban.

Sport

 1. POLAR Futóklub Székesfehérváron kéthetente csütörtökön várják a futókat

  A világ piacvezető edzésdiagnosztikai, pulzus- és teljesítménymérő berendezéseket, órákat gyártó cége által támogatott közösség Székesfehérváron a Bregyó-közi Regionális Atlétikai Központban tartott ingyenes edzésekre várja ezentúl kéthetente csütörtökön a futás szerelmeseit és mindazokat, akik szeretnének jobban megismerkedni a sportág rejtelmeivel.

  2019.02.21.
 2. A Fehérvár Karate Akadémia versenyzője, Dezső Kata ezüstérmet szerzett az ob-n

  Tata városa adott otthont a kyokushin karate Magyar Bajnokságnak küzdelem és formagyakorlat versenyszámokban. Ez a rendezvény, mint a neve is mutatja, a legrangosabb verseny a felnőtt korosztály számára hazánkban. Idén is a honi kyokushin harcosok színe-java gyűlt össze a Güntner Arénában, ahol 10 magyarországi stílusszervezet 37 klubjának 87 versenyzője mérkőzött meg a bajnoki címekért.

  2019.02.21.
 3. Bejárható Magyarország - leendő vízitúra-vezetők a Csónakázó-tavon

  A hétvégén, egészen pontosan szombaton 15:45-kor Székesfehérváron, a Vitál Club sportáruház mögötti előadóteremben várják a leendő vízitúra-vezetőket. Az elméleti oktatás mellett természetesen szerepet kap majd a gyakorlati képzés is, melynek helyszíne a Csónakázó-tó lesz. 

  2019.02.21.
 4. Egygólos előnnyel várhatja a MOL Vidi a Magyar Kupa nyolcaddöntőjének visszavágóját

  A Taksony ellen temérdek támadást vezetett a MOL Vidi, de végül csak egyetlen lövés akadt be az NBIII-as együttes hálójába. Összesen közel harmincszor lőttek kapura a piros-kékek, de csak második félidő végéhez közeledve, a csereként beállt Hodzic révén született gól.

  2019.02.20.

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak