Győzelemmel jutott az ARAK U12-es csapata az Országos Fesztiválra

A június 1-én Veszprémben megrendezésre került Kölyökből Atléta Program Közép-Dunántúli Régiójának U10 és U12-es csapatversenyén arany, ezüst és bronzérmet is nyertek az ARAK fiataljai.
2024.06.04. 19:13 |
Győzelemmel jutott az ARAK U12-es csapata az Országos Fesztiválra

Az Alba Regia Atlétikai Klub csapati mellett a házigazda VEDAC, az SVSE, a Pápai Atlétikai Club és a Viadukt SE csapatai versenyeztek. A váltófutások, ritmusszökdelések, dobások mellett a gyerekek mini cooper futásban is bizonyíthatták rátermettségüket, ahol plusz ellenfélként az esős időjárással is meg kellett küzdeniük.

Az összesen 24 csapatot felvonultató mezőnyben az U12-es korosztályban az ARAK fehér jelzőmezes csapata végzett az élen.

Az ARAK narancs jelzőmezes csapata a harmadik helyezést szerezte meg. A bordó jelzőmezes csapat az értékes hatodik helyen zárt. Az U10-es korosztály győztese az SVSE csapata lett, az ARAK piros jelzőmezes csapata ezüstérmet szerzett. A kék jelzőmezes csapat nyolcadik helyen zárt.

AZ U12-ben győztes csapat kiharcolta az országos fesztiválon való indulás jogát, melyre június 15-én Székesfehérváron kerül majd sor. A csapatok felkészítő edzői: Bellér-Leiner Viktória, Babos Rita, Darazsac Ágnes, Szabó Dániel és Salamon András.