Gyarapodó istálló - Törteli Balázs is a Videoton Box Clubhoz igazolt

Egy igazi „nagy hal”, a jelenleg regnáló váltósúlyú magyar bajnok profi ökölvívó, Törteli Balázs is a Videoton Box Club színeiben folytatja pályafutását a jövőben. Balázs amatőrként is jelentős eredményeket ért el; serdülőként diákolimpiai második helyezett, juniorban és ifiben is Budapest-bajnok volt. Kétszeres felnőtt magyar bajnoki bronzérmes. Profiként tizenhat mérkőzést vívott meg, ebből tizennégyet megnyert.

2018.05.15. 17:06 |
Törteli Balázs - aki kedden ünnepli 26. születésnapját, így ezúton is gratulálunk neki - legközelebb június 2-án lép kötelek közé, Várpalotán, ahol hat menetesre tervezett felhozó mérkőzést vív majd.

Sport

 1. Jól szerepeltek a fehérvári párbajtőrözők a Vidék bajnokságon

  A Székesfehérvári Vívó és Szabadidő Sport Egyesület versenyzői közül az egyik legnagyobb sikert Nádi Zsombor érte el, aki tizennégy évesen a felnőtt mezőnyben az első tízben végzett. Csapatban egy negyedik és egy hatodik hely a termés a szegedi Vidék bajnokságon.

  2018.10.16.
 2. A MÁV Előre női és férfi csapata is győzött a röplabda bajnokságban

  Egyaránt három játszmában, fölényesen nyertek a fehérvári röplabdázók az NB II-es női és NB I-es férfi bajnokságban is. A lányok hazai pályán, a fiúk idegenben szerezték meg a pontokat.

  2018.10.16.
 3. Saját országos csúcsát megjavítva, negyedik lett Takács Boglárka az Ifjúsági Olimpián

  Az Ifjúsági Olimpia hétfői versenynapján folytatódott az ARAK-osok kiváló szereplése. Takács Boglárka, az Ifjúsági EB-n szerzett ezüstérme után a világ atlétikai színpadán is maradandót alkotott. A második futás alkalmával elért 11.45-ös, fantasztikus eredménnyel negyedik helyen ért célba. Az összesítésben is a negyedik helyen zárt.

  2018.10.16.
 4. Érmek, értékes helyezések a Kyokushin karate magyar bajnokságról

  A kyokushin karatéban az Utánpótlás Magyar Bajnokság, a Diákolimpia után a legnagyobb és legrangosabb seregszemle a fiatal versenyzők számára. Ennek a rangos viadalnak, mint azt az elmúlt években már megszokhattuk, ezúttal is a pestszentimrei Sportkastély adott otthont, ahol 57 sportegyesület 400 versenyzője mérte össze erejét és tudását testvédős- és knock-down küzdelem versenyszámokban.

  2018.10.15.
 1. Grazban sem sikerült nyerni - hosszabbítás után kapott ki a Fehérvár AV19

  A Villach után a Graz otthonában is kikapott a Fehérvár AV19, örömteli különbség, hogy míg pénteken nem sikerült, vasárnap legalább összejött a pontszerzés. Graz 99ers – Fehérvár AV19 4-3 (1-0, 1-3, 1-0, 1-0) -hosszabbítás után

  2018.10.14.
 2. Két gólos hátrányból állt fel a Fehérvár AV 19, de kikapott Villachban

  Villachban kezdte az osztrák túrát a Volán, amely gyorsan hátrányba került a Dráva-partján. Hannu Jarvenppa együttese a harmadik játékrész elejére eltüntette a különbséget, de a hazaiak ismét bevágtak kettőt, ezzel pedig mindhárom pontot megszerezték a fehérváriak ellenében.

  2018.10.12.
 3. A negyedik negyedben döntötte el a Kecskemét elleni meccset az Alba

  Első győzelmére hajtott a bajnokságban az Alba Fehérvár, ellenfele hazai pályán a Kecskemét volt. Az összeszokott vendégek szervezett játékukkal végig tapadtak az első félidőben, vagy éppen vezettek, az Alba szünet előtt javítva védekezésén kicsikart egy kis előnyt. A kép a harmadik negyedben sem változott, a negyedik elején viszont állva hagyta ellenfelét az Alba, és az ekkor kiépített előnnyel meg tudta nyerni a meccset.

  2018.10.12.
 4. Endrész Klaudia harmadik a távolugrás első fordulójában

  Az Ifjúsági Olimpia hatodik napján elkezdődtek az atlétika küzdelmei is. Az ARAK kiváló távolugrója, Endrész Klaudia 605 centiméterrel a harmadik helyen zárta az első fordulót.

  2018.10.12.

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak