Futács csereként beállva döntött az Újpest ellen

Az első félidőben Hodzic góljával vezettünk, Zsótér a második játékrészben egyenlített, Futács Márkó azonban két perccel azután, hogy pályára lépett, megszerezte a győztes gólt. Szombat este a dobogóért küzdő Újpest FC látogatott a MOL Aréna Sóstóba. Mindkét csapat kilenc-kilenc pontot szerzett a legutóbbi három bajnokiján, vagyis két remek formában lévő együttes találkozott egymással. 
2019.04.13. 22:37 |

Az első percekben egymásnak estek a csapatok, élvezetes, pörgős meccset láthatott a MOL Aréna Sóstóba kilátogató mintegy 4500 drukker. A 2. percben Stopira kapta a kirúgást, indította Hodzicot, aki egy gyönyörű csellel átverte Balázst, majd középre adott, Kovács érkezett, de mellésodorta a labdát! Két perccel később Nego beadására érkezett a hosszú oldalon Hodzic, ajtó-ablak helyzetben azonban nem sikerült bevennie Pajovics kapuját. A 7. minutumban Burekovic emelt a védők mögött induló Pauljevic elé, az ezúttal a bal szélen szereplő játékos pedig Kovácsikra vezethette a labdát Nego szorításában. 

Összefoglaló a meccsről a vidi.u-n!

Sport

 1. A város fele sportolt a Kihívás Napján - Fehérvár legyőzte koszovói ellenfelét

  Székesfehérvár idén is legyőzte nemzetközi ellenfelét a Kihívás Napján. A szervezők ezúttal a majdnem azonos lélekszámú koszovói Peja városával sorsolták össze Fehérvárt, de városunk több mint ötven százalékos részvétellel maga mögé utasította déli vetélytársát.

  2019.06.18.
 2. A Felix Promotion Profi Box Gála győztes fehérvári ökölvívóit fogadták a Városházán

  A székesfehérvári Felix Promotion Magyar Ring Profi Box Gálán győztes hazai ökölvívókat fogadta Fehérvár polgármestere és alpolgármestere hétfőn a Városházán, ahol megköszönték a sportolóknak a teltházas estét. Április végén az MKOSZ-csarnokban Hegyi Barnabás ötödik, Márton Balázs hatodik, míg a debütáló Kiliti Tamás első győzelmét aratta a profik között, ráadásul mindhárom fehérvári harcos kiütötte ellenfelét.

  2019.06.17.
 3. Bajnoki címek és egy országos csúcs az ARAK atlétáitól

  A junior és U23-as atlétikai országos bajnokságon taroltak az Alba Regia Atlétikai Klub sprinterei. Takács Boglárka és Szabó Dániel 100 és 200 méteren is fölényesen nyert. Mátó Sára tovább faragta országos csúcsát 400 gáton. Emellett Brandl Lilla megdobta az U20-as EB kvalifikációs szintjét!

  2019.06.17.
 4. Már nem kell sokat várni, hamarosan teljesen elkészül a Kiskút Tenisz Klub csarnoka

  A női Szuperliga-rajt előtt Cser-Palkovics András vendégeskedett a Kiskút Tenisz Klubban. Székesfehérvár teniszt is szerető polgármesterét a klub elnöke, Viszló Csaba kalauzolta körbe a csaknem teljesen kész, fedett, új csarnokban.

  2019.06.16.

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak