Folytatná hibátlan sorozatát a Fehérvár Enthroners

Lassan a végéhez közeledik a FEZEN Divízió I-es bajnokság, a Fehérvár Enthroners azonban nem lassít! Pál Tibor Kornél alakulata makulátlan mérleggel menetel a végső diadal felé a pontvadászatban. A Fehérvári Koronázók vasárnap délután 18.00 órától a Budapest Eagles ellen lépnek pályára. A két együttes legutóbbi meccsén 48-20-as fehérvári diadal született.
2017.06.21. 18:09 |

A mostani bajnokság legutóbbi fordulójában a Fehérvár Enthroners a Miskolc Renegades ellen aratott magabiztos 55-0-s sikert. Ezzel a győzelemmel pedig végérvényesen eldőlt, hogy a Fehérvár Enthroners a tavalyi Divízió II-es döntő után idén a Divízió I-ben is finalista lesz és várja ellenfelét, ahol már a magyar kiemelt osztályba, a HFL-be jutás lesz a tét. A Koronázók teljesítményének értékét tovább növeli, hogy elmúlt három mérkőzésükön még pontot sem kaptak, ráadásul a támadóegység 140-nél is több pontot szerzett ezeken az összecsapásokon.

A remek menetelést vasárnap délután 18.00 órakor folytathatja Pál Tibor Kornél legénysége, amely a Budapest Eagles ellen növelné győzelmei számát. Erre minden lehetőség adott, hiszen az Enthroners megállíthatatlan formában játszik hetek óta, ráadásul az előzmények miatt is nagyobb önbizalommal várhatja a vasárnap összecsapást a hazai együttes. A két csapat márciusi találkozója 48-20-as Enthroners győzelemmel ért véget. Igazi amerikai futball délután vár tehát mindenkit vasárnap a First Field-en! A Budapest Eagles elleni találkozó vasárnap délután 18.00 órakor kezdődik, melyre ezúttal is ingyenes lesz a belépés.

Sport

A legszebb pillanatok

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak