Fókuszban a KKV versenyképesség - ingyenes gazdasági konferencia

2024-ben ismét vármegyeszékhelyekre látogat a Portfolio ingyenes konferenciasorozata. Június 4-én Székesfehérváron várják a látogatókat. Mint írják rendkívül fontos szerepet töltenek be az ország vérkeringésében a nagyvárosok, mint gazdasági és innovációs központok.
2024.05.29. 07:30 |
Fókuszban a KKV versenyképesség - ingyenes gazdasági konferencia

Székesfehérvár gazdasági és üzleti élete rendkívül intenzív, sorra nyitnak új üzemek, bővülnek korábbiak és a város jelentős munkahelyteremtő erővel bír. Kérdés persze, hogy hogy bírják a felgyorsult tempót a helyi vállalkozások, hogy tudnak rácsatlakozni a nagyberuházásokra, honnan tudnak forrásokat bevonni, mennyire vannak tisztában az uniós támogatási rendszerek változásaival.

Szakemberek egybehangzóan állítják, hogy bőven van még tér a mikro-, kis- és közepes vállalkozások, nagyvállalatok előtt versenyképességük fejlesztésére.

A Portfolio vállalkozói konferenciasorozatának fehérvári állomásán Fókuszban a KKV versenyképesség - Székesfehérvár címmel rendezik a konferenciát június 4-én a Best Western Plus Lakeside hotelben.

Céljuk, hogy színvonalas, aktuális gazdasági és pénzügyi információkkal segítsék a helyi cégeket a megalapozott üzleti döntéshozatalban, ezáltal versenyképességük növelésében.

Gazdaság

 1. A siker titka

  A siker titka - TDK Orientációs Délután címmel rendeztek programot hétfőn az Óbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Karán. Itt került sor a Bejczy Antal Robotverseny díjátadó ünnepségére és az elkészített munkák bemutatására is. A díjátadót a TDK versenyzők és WordSkills helyezettek rövid élménybeszámolói követték.

  2024.06.10.
 2. Oktatással segít a Kyndryl

  A Fejér Vármegyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház dolgozóinak számítógépes ismereteit fejlesztik a Kyndryl Informatikai Szolgáltatóközpontjának székesfehérvári munkatársai. Az ingyenes programban a Kyndryl szakemberei önkéntes munkában Excel képzést nyújtanak a kórház HR és gazdasági területein dolgozóknak.

  2024.06.06.
 3. Testvérvárosi együttműködéssel nyert közvetlen uniós forrást Székesfehérvár

  Sikeres volt Székesfehérvár első közvetlen EU-s forrásra benyújtott pályázata. A testvérvárosok bevonásával megvalósuló pályázat a generációk közötti együttélést állítja a középpontba. A 2024 őszétől 2025 nyárig tartó időszakban 5 város (Gyulafehérvár, Kranj, Opole, Zadar és Székesfehérvár) valósít meg közös programokat a 38 055 eurós vissza nem térítendő támogatásból.

  2024.06.04.
 4. Szavazzon a fehérvári hotelre!

  A székesfehérvári Best Western Plus Lakeside Hotelt jelölték a szakma egyik legnagyobb elismerésére, a Business Excellence díjra a „legjobb vidéki business hotel” kategóriában. A hotelre a fehérváriak is szavazhatnak a https://business-excellence.hu/kozonsegszavazas/ oldalon.

  2024.05.29.